2020 Yılbaşı Partisi Elbisesi Önerileri

Yılbaşına sayılı günler kalmışken katılacağınız partide nasıl görüneceğinizi de planlamanın vakti geldi. Yılbaşı partisi elbisesi seçerken trendleri de göz önünde bulundurmak istiyorsanız sizin için harika elbise modelleri seçtik. Vakit kaybetmeden 2020’ye en şık halinizle girmek için derlediğimiz elbise modellerine yakından bakın.

TIDAL x Bershka Ayna pullu elbise
199,95 TL
(Satın Almak İçin Tıklayınız)

Yılbaşı partisi elbisesi dendiğine akla ilk olarak pullu payetli elbiseler gelir. Siz de yılbaşı partisinde parlamak istiyorsanız bu balıkçı yaka, mini pullu elbise harika olabilir.

Koton Kadın Desenli Elbise Lacivert
₺97,99
(Satın Almak İçin Tıklayınız)

Katılacağınız partide stilinizle ön plana çıkmak istiyorsanız bu lacivert, desenli elbise ile harika bir kombin oluşturabilirsiniz.

TRENDYOLMİLLA Kırmızı Volan Detaylı Elbise
119,99 TL
(Satın Almak İçin Tıklayınız)

Yılbaşının rengi kırmızıdır. Kıpkırmızı ve muhteşem detaylara sahip bir mini elbise ile yılbaşı partisinde dikkat çekmemeniz imkansız.

H&M – V Yakalı Pullu Elbise – Pembe
₺349,00 
(Satın Almak İçin Tıklayınız)

Pembe, pullu mini elbise yılbaşı kombini yapmak için ihtiyacınız olan tüm detaylara sahip. Bir de gösterişli bir makyaj ile tamamlarsanız partinin en şık kadını olabilirsiniz.

LC Waikiki Kadın Yeni Siyah Elbise
₺149,99 
(Satın Almak İçin Tıklayınız)

En şık payetli elbiseyi bulmak için bir yarışın içinde olabilirsiniz. Ama bu harika payetli elbiseler sizi bu yarışta öne geçirecek.

TRENDYOLMİLLA Petrol Volan Detaylı Tek Kol Elbise
135,99 TL
(Satın Almak İçin Tıklayınız)

Yılbaşı temasını yansıtan renklerden biri de yeşil. Bu yeşil kadife elbise ile partiye uygun bir kombin yapabilir ve aynı zamanda çok çekici görünebilirsiniz.

TRENDYOLMİLLA Bordo Kemer Detaylı Kruvaze Yaka Elbise
149,99 TL
(Satın Almak İçin Tıklayınız)

Kruvaze yakası, kemer detayı ve büyüleyici kırmızı rengiyle partinin en stil sahibi kadını olmanızı sağlayacak bu elbiseye ne dersiniz?

TRENDYOLMİLLA Siyah Büzgü Detaylı Elbise 
119,99 TL
(Satın Almak İçin Tıklayınız)

Siyahın asaleti her türlü partinin vazgeçilmezidir. Siz de siyahtan vazgeçemiyorsanız şık bir anvelop elbise ile stil sahibi görünebilirsiniz.

Sizin için derlediğimiz bu elbiselerden favoriniz hangisi? Yorumlarınızı bekliyoruz.

Damla Akar

İstanbul Üniversitesi Radyo Sinema Televizyon Mezunu olsa da gönlünü yazarlığa kaptırmış, büyümeyi kabul etmeyen ve çocuk ruhundan vazgeçmeyen, edebiyata ve müziğe tutkun, aktif bir sosyal medya kullanıcısıdır bizim Damlamız!

No Comments Yet

Leave a Reply