2019 Bebek Odası Trendleri Nelerdir?

2019 bebek odası trendleri arasında artık çok daha pastel tonlar ve fonksiyonel mobilyalar yer alıyor. Eğer siz de bebek bekliyorsanız ya da bebek bekleyen bir yakınınız varsa sizin için derlediğimiz birbirinden güzel bebek odası trendlerine göz atabilirsiniz.

  • Bebeğiniz yeni doğduğunda yatak odanızda, sizin yanınızdan ayrılmaz. Ancak 1-3 yaş arasına gelmiş bebekler için güzel bir oda hazırlamak şart. Bunun için son derece zengin koleksiyonlar bulmak mümkün.

Carolyn Gavin Canine Collective Kids Quilt (Satın Almak İçin Tıklayınız)

  • 2019 bebek odası trendleri arasında desenler yer alıyor. Özellikle eskilerin klasik erkek bebeğe mavi, kız çocuğa pembe algısı son zamanlarda değişti. Tropikal ve hayvan figürleri içeren desenler çok popüler.

Anthropologie Rebecca Jones Tropical Kids Rug (Satın Almak İçin Tıklayınız)

  • Bebeğinizin cinsiyeti ne olursa olsun pastel tonlarda bir oda dekorasyonu yaparak bebeğinizin daha sakin olmasını ve rahat uyumasını sağlayabilirsiniz.

Moaere Hot Sale Bed Netting Canopy Mosquito Bedding Net Baby Kids Reading Play Tents Cotton (Satın Almak İçin Tıklayınız)

  • Bebek odalarında bebeğin rahatı kadar ebeveynin rahatı da önemlidir. Bunun için rahat ve odanın renklerine uygun bir koltuk edinmeyi ihmal etmeyin.

Niels Stationary Ottoman (Satın Almak İçin Tıklayınız)

  • Şimdilerde bebek odası dekorasyonunda kitaplıklar bir hayli trend oldu. Özellikle 1-3 yaşındaki bebeğinize kitap okumayı ve gelişimini arttırmayı önemsiyorsanız siz de şık bir kitaplık köşesi hazırlayabilirsiniz.

Teamson Teamson Outer Space Bookshelf (Satın Almak İçin Tıklayınız)

  • Odanın hem düzenli hem de sevimli olması için bir organizer şart.

Teamson Kids – Fashion Leopard Prints Miranda Cubby Storage – Pink / Black (Satın Almak İçin Tıklayınız)

  • Bebeğinizin odasında daha fazla vakit geçirmesi için rahat oyuncaklar da edinebilirsiniz.

Pottery Barn Kids The Emily & Meritt Activity Gym (Satın Almak İçin Tıklayınız)22

Damla Akar

İstanbul Üniversitesi Radyo Sinema Televizyon Mezunu olsa da gönlünü yazarlığa kaptırmış, büyümeyi kabul etmeyen ve çocuk ruhundan vazgeçmeyen, edebiyata ve müziğe tutkun, aktif bir sosyal medya kullanıcısıdır bizim Damlamız!

No Comments Yet

Leave a Reply