2018 Yatak Odası Dekorasyon Trendleri Nelerdir?

Yatak odanız için farklı bir dekorasyon yapmak istiyor ve farklı öneriler almak istiyorsanız sizin için harika bir yazı derledik. 2018 yatak odası dekorasyon trendleri ile yatak odanıza yapacağınız değişiklikler ruh halinize de yansıyacak. Vakit kaybetmeden bu yazın dekorasyon trendlerine yakından bakmaya ne dersiniz?

İşte bu yılın yatak odası dekorasyon trendleri

 

http://masterbedroomideas.eu/master-bedroom-trends-2018/

2018 yılında yatak modelleri direkli ve çerçeveli olarak karşımıza çıkıyor. Eğer geniş bir yatak odanız varsa siz de yatağınızın aha heybetli ve şık görünmesi için bu tarz bir yatak tercih edebilirsiniz. Rose gold, bronz, ahşap gibi farklı materyallerden yapılmış çerçeveler ile yatak odanıza bambaşka bir görünüm kazandırabilirsiniz.

https://stylecurator.com.au/3-bedroom-trends-im-predicting-to-hit-big-in-2018/

Son zamanlarda dekorasyon dünyasında popüler olan gri ve beyaz renkler 2018’de de yoğun olarak kullanılacak. Gri ve beyazın hakimiyetindeki yatak odanıza farklı renklerle hareket kazandırabilirsiniz. Örneğin pembe bir yatak örtüsü ya da sarı bir perde tercih edebilirsiniz. Bu renkleri kullanarak yatak odanızı daha geniş ve aydınlık gösterebilirsiniz.

http://covetedition.com/news/preview-expect-pantones-home-interiors-colour-trends-2018/

Pastel ve yumuşak renkleri yatak odanızda kullanarak siz de trendleri yakalayabilirsiniz. 2018 yatak odası dekorasyon trendleri arasında fazla yastık kullanımı da göze çarpıyor. Yatağınızı daha konforlu gösterecek birkaç yastık kullanarak yatak odanıza harika bir görünüm kazandırabilirsiniz. Elbette bu yastıkların renk ve desenlerini genel dekorasyona uygun olarak seçmeniz önemli.

https://homes.winnipegfreepress.com/winnipeg-real-estate-articles/renovation-design/Top-interior-design-trends-for-2018/id-5901

İskandinav dekorasyon trendinin yayılmasıyla birlikte ahşap da önem kazandı. 2018 yılında da dekorasyon alanında ahşap detaylara sıkça rastlayacağız. Siz de yatak odanız için mobilya seçerken ya da yer, duvar kaplaması yaptırırken ahşap trendini göz önünde bulundurmayı ihmal etmeyin. Ahşap ile uyumlu toprak  tonlarındaki renkler ile harika bir dekorasyona imza atabilirsiniz.

h0ttp://www.westchesterdb.com/blog/2017/12/top-13-home-design-trends-2018/

2018 yatak odası dekorasyon trendleri arasında minimalizm de yer alıyor. Daha aydınlık, ferah ve geniş bir yatak odası oluşturmak için açık renkleri ve az eşya tercih edebilirsiniz. Zarif ve ince mobilyalar, açık renklerde yatak örtüsü ve halı, yeşil bitkiler bu etkiyi vermek için yeter de artar bile.

https://www.remodelaholic.com/5-color-of-the-year-paint-trends-for-2018/

Yatağınızı dayadığınız duvarı farklı bir renge boyamak da son zamanlarda oldukça popüler. Hangi renklerde dekorasyon yaptıysanız yapın zıt bir renk seçebilir ve odaya farklı bir hava kazandırabilirsiniz.

Damla Akar

İstanbul Üniversitesi Radyo Sinema Televizyon Mezunu olsa da gönlünü yazarlığa kaptırmış, büyümeyi kabul etmeyen ve çocuk ruhundan vazgeçmeyen, edebiyata ve müziğe tutkun, aktif bir sosyal medya kullanıcısıdır bizim Damlamız!

No Comments Yet

Leave a Reply