2018 Plaj Saçı Trendleri ve Pratik Saç Modelleri

En sevilen mevsimlerden biri olan yaz gelmişken plajda nasıl görüneceğimizle ilgili araştırmalara da başladık. Bikinimizle, şık pareolarımızla ve güneş gözlüklerimizle plajda salınırken saçlarımız da bu görüntümüze uyum sağlamalı, değil mi? O halde hem yapımı pratik hem de plaja uygun saç modellerine yakından bakmaya ne dersiniz?

İşte 2018 plaj saçı trendleri!

 

https://www.pinterest.com/pin/159174168063377324/

Örgü, plajda en çok tercih edilen saç modellerinden biri. Siz de hem fazla özenilmemiş, salaş görünen hem de güzel bir saç modeli arıyorsanız iki yandan ayırdığınız tutamları örerek uçlarını bağlayın ve daha sonra tüm saçlarınızı düşük bir topuz yapın. Hazırsınız!

http://www.stylemotivation.com/23-gorgeous-and-easy-beach-hairstyles/

Sıcak yaz günlerinde plajda uzun saçlarınızla pişmek istemiyorsanız harika bir örgülü at kuyruğu yapabilirsiniz. Bunun için at kuyruğunuzu balık kılçığı şeklinde örmeniz yeterli. Bir de bu örgüye saç küpeleri takarsanız harika bir plaj stiline sahip olabilirsiniz.

http://allforfashiondesign.com/beach-top-trendy-hairstyles-for-this-summer/

Kısa saçlara sahip olanlar için de harika bir önerimiz var. Saçlarınızın denizin veya havuzun suyuyla şekilsiz olmasından şikayetçiyseniz saçlarınızı alttan burarak birkaç tel toka ile tutturup harika bir topuz yapabilirsiniz. Bir de bandana ya da saç aksesuarı kullanırsanız harika görünebilirsiniz.

http://myfashionview.com/beach-hairstyles-for-medium-length-hair/

Saçlarınız orta boydaysa 2018 plaj saçı trendleri arasında yer alan yarım topuz saç modeli tam da size göre. Saçlarınızı ikiye ayırıp üst kısmını dağınık topuz yapmanız yeterli. Dilerseniz saç aksesuarları ile topuzunuzu daha güzel hale getirebilirsiniz.

http://www.exquisitegirl.com/hairstyles-to-wear-at-the-beach/

Plaj saçları arasında hem en pratik hem de en güzel modellerden biri de düz örgü. Perçemlerinizi dışarıda bırakarak saçlarınızı ördükten sonra şık bir bandana takabilirsiniz. Üstelik bu saç şekli şapkalarla birlikte de kullanıldığından plaj için son derece kullanışlı.

https://www.allthingshair.com/en-uk/hairstyles-haircuts/curly-hairstyles/beach-hairstyles-to-try/

Her türlü saç boyu için uygun olan bir modelle karşınızdayız. Saçlarınızın uçuşmasını ya da kabarmasını istemiyorsanız ikili balık sırtı en ideal saç modellerinden biri. Saç küpeleri ile bohem bir hava da katabilirsiniz. Üstelik denize girdiğinizde de saçlarınız kötü bir görünüme bürünmez.

http://sunniebrook.com/coachelle-2016-hair-trends/

İkili topuzun çocuksu olduğunu düşünüyorsanız yanılıyorsunuz 2018 plaj saçı trendleri arasında ikili topuz üst sıralarda yer alıyor.

Peki sizin favoriniz hangisi?

Damla Akar

İstanbul Üniversitesi Radyo Sinema Televizyon Mezunu olsa da gönlünü yazarlığa kaptırmış, büyümeyi kabul etmeyen ve çocuk ruhundan vazgeçmeyen, edebiyata ve müziğe tutkun, aktif bir sosyal medya kullanıcısıdır bizim Damlamız!

No Comments Yet

Leave a Reply