2018 Düğün Salonu Dekorasyonu Trendleri

2018 düğün salonu dekorasyonu trendleri özellikle yaz aylarında çok daha büyük önem kazanıyor. İlkbaharın gelişiyle birlikte başlayan düğün hazırlıkları şimdilerde yerini tatlı heyecanlara bıraktı bile. Eğer siz de düğün hazırlığı içindeyseniz bu senenin düğün salonu dekorasyonu trendleri size harika fikirler verebilir.

İşte 2018 düğün salonu dekorasyonu önerileri.

 

http://www.weddingsinbc.com/wedding-table-decor-bring-the-focal-point-of-memorable/ideas-for-wedding-decorations-tables/

Yaz aylarında düğün yapacaksanız çiçeklerle süslü capcanlı bir salon dekorasyonu yapmalısınız. 2018 trendleri arasında özellikle canlı renkler yer alıyor. Mor, pembe, sarı çiçeklerle bezenmiş şıkır şıkır bir salon hayal etmez misiniz? Bu örnekte olduğu gibi belli bir tema rengi ve çiçeği belirleyebilir ve masa dekorasyonundan gelin çiçeğine kadar bu temaları kullanabilirsiniz.

 

http://ourweddingideas.com/6213/cute-simple-decorations-for-wedding/innovative-simple-decorations-for-wedding-17-best-ideas-about-simple-wedding-decorations-on-pinterest/

Düğün salonu dekorasyonunda en önemli kısım hiç kuşkusuz sandalye tasarımı. Salonun bütününe etki eden sandalyeler için şık bir görünüm tercih etmenizde fayda var. Eğer kır düğünü gibi daha doğal bir tema seçtiyseniz tül ve yeşil bitkiler süsleme için yeterli olacaktır.

https://brideandbreakfast.hk/2017/04/13/2017-and-2018-wedding-trends-you-shouldnt-miss/

2018 düğün salonu dekorasyonu trendleri arasında salon girişine koyulacak çerçevenin de büyük önemi var. Genel düğün temasına uygun bir çerçeve seçerek girişte davetlerinizi büyüleyebilirsiniz. Bu örnekteki gibi mermer desenli bir tema harika olabilir. Modern bir düğün yapmayı planlıyorsanız fazla gösterişli malzemeler yerine daha minimalist tarzda malzemeler kullanmanıza fayda var.

https://www.lasquotidien.info/outdoor-vintage-wedding-decorations/

Bahçe ya da kır düğünü planlıyorsanız masa ve sandalye seçimleriniz de buna göre olmalı. Balo salonunda tercih edilecek sandalye ve masalar yerine daha sade, ahşap sandalye ve masa tercih edilmesinde fayda var. Keten gibi kumaşlar da masa süslemesi açısından 2018 trendleri arasında yer alan malzemelerden. Işıklandırma ve mekan süslemesi için de yine kır düğününe yaraşır bohem süslemeler tercih etmenizde fayda var.

http://story.wedding.com.my/blog/2018-wedding-trends-inspire/

 

Daha lüks ve gösterişli bir düğün hayal ediyorsanız 2018 trendlerinde yer alan canlı renkleri tercih edebilirsiniz. Düğünler için en uygun renklerden biri olan mor buna en iyi örneklerden biri. Masa süslemesinden, sandalyelere, çiçeklerden hediyeliklere kadar her bir detayı mor seçerek çok daha şık bir düğün dekorasyonu yapabilirsiniz.

Bu harika düğün dekorasyonu trendlerinden sizin favoriniz hangisi?

Damla Akar

İstanbul Üniversitesi Radyo Sinema Televizyon Mezunu olsa da gönlünü yazarlığa kaptırmış, büyümeyi kabul etmeyen ve çocuk ruhundan vazgeçmeyen, edebiyata ve müziğe tutkun, aktif bir sosyal medya kullanıcısıdır bizim Damlamız!

No Comments Yet

Leave a Reply