2017 Yılının 10 Modern Salon Dekorasyonu

Salon dekorasyonu için en çok tercih edilen dekorasyon stillerinden biri modern stildir. Salonunuzun daha düzenli ve şık görünmesini sağlayacak, yenilikçi detayları barındıran bir dekorasyon için modern stili tercih edebilirsiniz. İşte size ilham vermesi için derlediğimiz birbirinden şık 2017 Yılının 10 Modern Salon Dekorasyonu.

eebef693e9c97721e9b5ea39a76789f0

Modern ev dekorasyonunda en çok tercih edilen renklerden biri hiç kuşkusuz gri. Soğuk alt tonlu ve bir o kadar da şık olan gri rengi ile harika bir dekorasyona ulaşmanız mümkün. Bu salon örneğinde de ton sür ton uygulaması ile farklı gri tonlarını bir arada görüyoruz.

Photos-Of-Modern-Living-Room-Interior-Design-Ideas-10

Daha konforlu ve sıcak tonları barındıran modern salon dekorasyonu için kahverengi ile krem rengini bir arada kullanabilirsiniz. Dar bir salonunuz varsa krem rengini daha yoğun kullanmanızda fayda var.

54ff822674a54-living-rooms-modern-de

Aydınlık ve ferah bir modern salon dekorasyonu için açık tonları tercih edebilirsiniz. Ancak açık tonları kullanırken bu örnekte olduğu gibi zemin rengini koyu tonlardan seçerek kontrast oluşturmanızda fayda var.

Photos-Of-Modern-Living-Room-Interior-Design-Ideas-2

Modern salon dekorasyonu yapmanın en önemli püf noktası az eşya kullanmaktır. Az ve öz mobilyalar tercih ederek salonunuzun daha şık görünmesini sağlayabilirsiniz.

54ff82234196d-jws-11-xln

Gri rengin soğuk görünümünü kırmak için krem rengi gibi sıcak alt tonlu bir renk kullanabilirsiniz. Konforlu koltuklar ve az renk ile modern ve rahat bir salon görünümüne ulaşabilirsiniz.

54ff82249f002-living-rooms-blue-purple-de

Modern salon dekorasyonu yaparken renk ve desenlerden de yardım alabilirsiniz. Dozunda desen kullanımı ile birlikte farklı bir renk katarak hareket kazandırabilirsiniz.

2b0af4b4cb21e74adc5669ce1fbab04b--gray-home-decor-gray-living-rooms

Salonunuz yeterince ışık alıyorsa koyu renkleri de kullanarak asil bir modern salon dekorasyonu yapabilirsiniz. Zemin ve duvar rengini açık tonlardan seçtikten sonra mobilyalarınızı koyu renklerden tercih edebilirsiniz.

elegant-modern-living-room-decorations-modern-living-room-decor-ideas-modern-home-design-ideas

Geniş salonları modern şekilde dekore etmek son derece kolaydır. Konforlu bir L koltuk, şık bir TV ünitesi ve tamamlayıcı öğeler ile dekorasyon yapabilirsiniz.

Pictures-of-Living-Room-Ornaments-Modern-Endearing-space-Home-Decoration-For-Interior-Design-Styles

Doğru aksesuar kullanımı ile modern salonunuzun bütünlüğünü sağlayabilirsiniz. Sade bir salonu desenli halı ya da farklı aksesuarlar ile hareketlendirebilirsiniz.

Open-Concept-Living-Room-Decorating-Ideas-With-Modern-Sectional-Sofa-1-White-2-Interior-Design-3-Living-Room-Interior-4-Living-Room-Decorating-5-Grey-L-Shaped-Sofa

Salonunuza canlılık katmak için farklı renkleri kullanabilirsiniz. Kırmızı gibi canlı bir rengi kırlent gibi küçük detaylarda kullanmanız yeterli.

Damla Akar

İstanbul Üniversitesi Radyo Sinema Televizyon Mezunu olsa da gönlünü yazarlığa kaptırmış, büyümeyi kabul etmeyen ve çocuk ruhundan vazgeçmeyen, edebiyata ve müziğe tutkun, aktif bir sosyal medya kullanıcısıdır bizim Damlamız!

No Comments Yet

Leave a Reply