2017 Yazının En Popüler 10 Yazlık Topuklu Ayakkabı Modeli

Topuklu ayakkabı dendiğinde akan sular durur. Özellikle de yazlık topuklu ayakkabı modelleri harika tasarımlarıyla insanı büyüleme etkisine sahipken. Yazın yaptığınız birbirinden şık kombinlerinizi bir o kadar şık topuklu ayakkabılarla tamamlamak istiyorsanız sizin için muhteşem bir liste hazırladık. İşte 2017 yazının en popüler yazlık topuklu ayakkabı modelleri.

rachel

Rachel Lucite Heel (Satın Almak İçin Tıklayınız)

Kalın topuk, bilekten bağlama ve muhteşem bir renk bir araya gelince böyle şık bir ayakkabı ortaya çıkıyor. Canlı renkli topuklu ayakkabılar bu senenin trendlerinden biri.

dolce

Dolce & Gabbana (Satın Almak İçin Tıklayınız)

2017 yazına renkler damga vuruyor. Siz de en renkli topuklu ayakkabılarla rengarenk kombinler yapabilirsiniz. Bu püskü detaylı pembe topuklu ayakkabı gibi.

steve

Steve Madden (Satın Almak İçin Tıklayınız)

Çapraz görüntüsü ve harika sarı tonuyla bu topuklu ayakkabıyı hem günlük olarak hem de şık kombinlerinizde giyebilirsiniz.

gianvito

Gianvito Rossi (Satın Almak İçin Tıklayınız)

Çok yüksek olmayan bu kalın topuklu ayakkabıyı yazlık elbiselerinizle kombinleyebilir ya da şık bir Jean ile birlikte giyebilirsiniz.

sam

Sam Edelman (Satın Almak İçin Tıklayınız)

2017 yazı yalnızca renklerin değil aynı zamanda desenlerin de yazı olacak. Siz de çok geçmeden bu büyüleyici desenli ayakkabıları edinin.

marco

Marco De Vincenzo (Satın Almak İçin Tıklayınız)

Ayakkabı seçiminiz her zaman farklılıktan yanaysa bu püsküllü yazlık topuklu ayakkabı modeline bayılacaksınız demektir.

prada

Prada (Satın Almak İçin Tıklayınız)

Bu yıl metalik renkler oldukça popüler. Altın, gümüş, pembe altın, bronz ve daha birçok metalik tonu ayakkabılarda da görmek mümkün.

alexandre

Alexandre Birman (Satın Almak İçin Tıklayınız)

Gladyatör sandaletleri topuklu modelleriyle görmek muazzam bir duygu olmalı. Siz de bu ayakkabıyla şık kombinler yapabilirsiniz.

jimmy

Jimmy Choo (Satın Almak İçin Tıklayınız)

2017 yazı trendlerinden söz ederken çiçeklere değinmeden geçemeyiz. Çiçek trendini bu güzel ayakkabıyla yakalamak mümkün.

tom ford

Tom Ford (Satın Almak İçin Tıklayınız)

Hem çapraz bağları, hem metalik detayları hem de ince topuğuyla bu elbiseyi en şık abiye elbiselerle de en cool kombinlerle de giyebilir ve gören herkesi büyüleyebilirsiniz.

Damla Akar

İstanbul Üniversitesi Radyo Sinema Televizyon Mezunu olsa da gönlünü yazarlığa kaptırmış, büyümeyi kabul etmeyen ve çocuk ruhundan vazgeçmeyen, edebiyata ve müziğe tutkun, aktif bir sosyal medya kullanıcısıdır bizim Damlamız!

No Comments Yet

Leave a Reply