2017 Yazı İçin En Trend 10 Büyük Beden Elbise

Yaz aylarında gardırobumuzun en vazgeçilmez parçası elbiseler oluyor. Moda dünyasında farklı elbise trendleri kendini gösterirken büyük beden için de harika modeller gün yüzüne çıkıyor. Eğer siz de yaz için farklı büyük beden elbise modelleri arıyorsanız sizin için yaptığımız bu liste çok işinize yarayacak. O halde vakit kaybetmeden birbirinden şık elbiseleri görmeye ne dersiniz?

1

Eliza J (Satın Almak İçin Tıklayınız)

Yaz renklerini taşıyan bu mavi çiçekli beyaz elbiseyi yaz aylarında rahatlıkla giyebilirsiniz. Kollarındaki volanlar ise bu yaz oldukça popüler detaylardan biri.

 2

City Chic (Satın Almak İçin Tıklayınız)

Çiçek desenleri bu yaza da damga vuracak. Çiçeklerle bezenmiş bu straplez ve asimetrik elbiseyi özel günlerinizde giyebilirsiniz.

3

Eliza J (Satın Almak İçin Tıklayınız)

Çizgi deseni en çok lacivert ve beyaz ile birlikte kullanıldığında harika görünüyor. Sahil stilinize bu harika elbiseyi katmaya ne dersiniz?

4

City Chic (Satın Almak İçin Tıklayınız)

Hem büyük beden hem uçuş uçuş hem de bir o kadar şık bir elbise arıyorsanız doğru yerdesiniz. Bu asimetrik etekli, ince askılı ve çiçekli büyük beden elbise özel günleriniz için ideal.

5

Nic + Zoe (Satın Almak İçin Tıklayınız)

Şal deseni 2017 yazında da oldukça popüler. Bu asimetrik şal şeklindeki elbiseyi plaj için tercih edebilirsiniz.

6

City Chic (Satın Almak İçin Tıklayınız)

Her kadının dolabında yer alması gereken siyah bir elbise büyük beden elbise seçeneklerinde de yer alıyor. Bu kemerli, tüllü kısa siyah elbise ile çok şık görünebilirsiniz.

7

Two by Vince Camuto (Satın Almak İçin Tıklayınız)

Yaz renkleri arasında modası hiç geçmeyecek olan beyazı büyük beden elbise modellerinde görmeye hazır mısınız?

8

Eliza J (Satın Almak İçin Tıklayınız)

Çiçekli elbiseler arasında en hareketli ve sevimli modeli görmek ister misiniz? Omuz detayları ve çan eteğiyle yaz enerjisini bu elbiseyle taşıyabilirsiniz.

9

Xscape (Satın Almak İçin Tıklayınız)

Özel günlerde giymek için şık bir büyük beden elbise arıyorsanız doğru yerdesiniz.

10

Caslon (Satın Almak İçin Tıklayınız)

Gömlek elbise modelleri 2017 yaz sezonunda da trend.

Damla Akar

İstanbul Üniversitesi Radyo Sinema Televizyon Mezunu olsa da gönlünü yazarlığa kaptırmış, büyümeyi kabul etmeyen ve çocuk ruhundan vazgeçmeyen, edebiyata ve müziğe tutkun, aktif bir sosyal medya kullanıcısıdır bizim Damlamız!

No Comments Yet

Leave a Reply