2017 Yatak Odası Dekorasyon Trendleri

Tıpkı moda dünyasında olduğu gibi dekorasyon dünyasında da her geçen yıl farklı trendler gün yüzüne çıkıyor. Yatak odanızı yenilemek ya da yeni bir dekorasyon yapmak istiyorsanız sizin için seçtiğimiz en trend detayları bir araya getirebilirsiniz. İşte 2017 Yatak Odası Dekorasyon Trendleri

wood carved

Wood Carved (Satın Almak İçin Tıklayınız)

Yatak başlıkları 2017 yılında da popülerliğini koruyor. Özellikle ahşap ve göz alıcı başlıklar ön plana çıkıyor. Bu harika yatak başlığı dekorasyonun yıldızı olabilir.

bernhards

Bernhardt (Satın Almak İçin Tıklayınız)

Yatak odası dekorasyon planı yaparken en temel eşya olan yatağı doğru şekilde seçmek önemli. Bu yılın en trend yatakları renkli ve gösterişli modeller oluyor.

heath

Heathcote (Satın Almak İçin Tıklayınız)

Yatak ucu bankları küçük bir detay olsa da dekorasyonu tamamlayan öğelerden biri. Yatağınızın bir uzantısı gibi görünecek sade bankları tercih edebilirsiniz.

amelie

Amelie (Satın Almak İçin Tıklayınız)

2017 yatak odası dekorasyon trendlerinde en dikkat çeken şey hiç kuşkusuz aynalı şifonyer modelleri.

lina

Lina Nightstand (Satın Almak İçin Tıklayınız)

Komidin seçiminizi 2017 trendlerine uygun yenilikçi modellerden tercih etmeye ne dersiniz? Metal detaylar bu yılın en popüler trendi.

parsons-floor-mirror-gray-herringbone-o

Parsons (Satın Almak İçin Tıklayınız)

Aynasız bir yatak odası dekorasyonu düşünülemez. Duvara monte edilen ya da ayaklı aynalar yerine duvara yaslanan bu boy aynaları oldukça trend.

tahla

Tahla Quilt (Satın Almak İçin Tıklayınız)

Yatak örtüsü seçiminiz yatak odası dekorasyon stilinize doğrudan etki eder. Renkli, desenli, otantik, geleneksel yatak örtüleri son derece popüler.

fino lino

Fino Lino (Satın Almak İçin Tıklayınız)

Bu yılın en sevilen trendlerinden biri de üzeri yastık dolu yataklar. Siz de birbiri ile uyumlu yastıklar seçerek dekorasyonunuzu tamamlayabilirsiniz.

cupcakes

Cupcakes and Cashmere (Satın Almak İçin Tıklayınız)

Komidinin üzerinde yer alacak bir abajur seçerken mermer desenli modelleri tercih ederek siz de yatak odası dekorasyon trendlerini yakalayabilirsiniz.

calise

Calisa (Satın Almak İçin Tıklayınız)

Son zamanlarda hantal, ağır ve kalın halılar yerine evin her yerinde kilim tercih ediliyor. Siz de yatak odanızın daha minimal ve şık görünmesi için kilim halılar tercih edebilirsiniz.

 

Damla Akar

İstanbul Üniversitesi Radyo Sinema Televizyon Mezunu olsa da gönlünü yazarlığa kaptırmış, büyümeyi kabul etmeyen ve çocuk ruhundan vazgeçmeyen, edebiyata ve müziğe tutkun, aktif bir sosyal medya kullanıcısıdır bizim Damlamız!

No Comments Yet

Leave a Reply