Ünlülerin Güzellik Sırları ve Favori Ürünleri

Güzellikleriyle bizi büyüleyen ve çoğu zaman da kıskandıran ünlü kadınlar, her ne kadar doğuştan bu güzelliğe sahip olsalar da güzelliklerini korumak için bakımlarını da ihmal etmiyor. Ünlülerin yaşamı bizlere göre çok daha hareketli olduğundan güzelliklerini korumaları biraz daha önemli hale geliyor. Set ışıklarından, stresten ve her gün yüzlerine yapılan ağır makyajlardan korunmak için hangi ürünleri kullandıklarını merak ediyor musunuz? İşte ünlülerin güzellik sırları!

Jessica Alba

jessica-alba

İki çocuk annesi olmasına rağmen güzelliğinden hiçbir şey kaybetmeyen Jessica Alba cilt bakımına makyajdan daha çok önem veriyor. Dışarı çıkmadan önce Aveeno markasının30 koruma faktörlü kremini mutlaka sürüyor.

Alexa Chung

alexa-chung-at-glamour-uk_1

En başarılı moda bloggerlarından biri olan Alexa Chung stiliyle olduğu kadar güzelliğiyle de ön planda. Bu güzelliğini ise Laure Mercier markasının BB kremi ile perçinliyor.

Emma Stone

emma-stone-nereli

Son filmi La La Land filmi ile herkesi büyüleyen Emma Stone, cilt bakımına en önem verenlerden biri. Ülkemizde de satışı bulunan Burt’s Bees ürünleri ise favorisi. Özellikle yüz temizleme jelini sıklıkla kullanıyor.

 

Kristen Stewart

Actress Kristen Stewart arrives at the Hollywood Film Awards in Hollywood, California November 14, 2014.  REUTERS/Danny Moloshok (UNITED STATES  - Tags: ENTERTAINMENT)   - RTR4E7W9

Cool bir havası olan Kristen Stewart her ne kadar makyaj ve cilt bakımı ile ilgilenmediğini söylese de kusursuz cildini Proactiv markasının ürünleriyle koruyor.

Blake Lively

blake-lively-600x450

Gossip Girl filmindeki rolünün ardından pek çok sinema filmi ile başarısını kanıtlayan Blake Lively, saçlarının güzelliği ile ön planda. Saçlarının bu kadar sağlıklı görünmesini ise Kerastase markasının ürünlerine borçlu.

Nebahat Çehre

nebahat_cehre_neden_cocuk_yapmadigini_acikladi_1418284775_8761

Yıllar geçse de güzelliğinden hiçbir şey kaybetmeyen Nebahat Çehre’nin en çok kullandığı cilt bakım markaları Shiseido, Darphin ve Neutrogena.

Eda Taşpınar

56f8e98d18c7733cb43a5c24

Bronzluğu ile dikkat çeken Eda Taşpınar, ayakları için Sally Hansen markasının ayak kremi ve ayak peelingini kullanıyor.

Pelin Karahan

136473

Kusursuz cildi ile büyüleyen Pelin Karahan’ın en sevdiği ürün Murad adlı markanın nemlendirici serumu.

Didem Soydan

didem-soydan-sli-min

Ülkemizin en güzel ve en cool modellerinden biri olan Didem Soydan, güzelliğini doğal ürünleri kullanmaya borçlu. Organil zeytinyağı, Bepanthol vücut yağı ve balı karıştırarak vücuduna uyguluyor.

Kate Hudson

Kate-Hudson-Photos

Kırmızı halıların en beğenilen ünlülerinden biri olan Kate Hudson, cildi için Elemental Herbology markasının yüz temizleyici jelini tercih ediyor.

 

Damla Akar

İstanbul Üniversitesi Radyo Sinema Televizyon Mezunu olsa da gönlünü yazarlığa kaptırmış, büyümeyi kabul etmeyen ve çocuk ruhundan vazgeçmeyen, edebiyata ve müziğe tutkun, aktif bir sosyal medya kullanıcısıdır bizim Damlamız!

No Comments Yet

Leave a Reply