Yaz Sofraları İçin 10 Harika Mutfak Ürünü

Yaz alışverişi dendiğinde her ne kadar aklımıza bikini, elbise alışverişi gelse de evler için de yaz stiline geçmek gerekiyor. Özellikle bol bol sevdiklerinizi ağırlayacağınız, keyifli sofralar için yaz esintilerine ihtiyaç var. Eğer siz de yemeklere gösterdiğiniz özeni sofra düzenine de veriyorsanız sizin için seçtiğimiz yaza özel mutfak ürünlerini görünce büyüleneceksiniz. O halde vakit kaybetmeden muhteşem önerilere geçelim.

anthropolagia

Anthropologie (Satın Almak İçin Tıklayınız)

Bu renkli çorba kaseleri sofranıza bir anda yaz enerjisi katacak. Düz beyaz yemek takımlarından sıkıldıysanız rengarenk kaseler harika olabilir.

anna's palette

Anna’s palette (Satın Almak İçin Tıklayınız)

Mint yeşilinin ferahlığını yaz sofralarına yansıtmak için bu harika yemek takımından daha iyisi yok! Yemeklerinizin lezzetini bile gölgede bırakabilir.

homegrown

Homegrown (Satın Almak İçin Tıklayınız)

Eğer siz de kupa bardakları çok seviyorsanız bu desenli kupalara bayılabilirsiniz. Üstünde yer alan harfleri de ailedeki harflere göre seçebilirsiniz.

granada

Granada (Satın Almak İçin Tıklayınız)

Sofraların olmazsa olmazı bardaklarınız da elbette yaz stili ile uyumlu olmalı. Bu renkli bardaklar sofranıza renk katacak.

copper

Copper (Satın Almak İçin Tıklayınız)

Rose gold trendini sofranızda da kullanabileceğinizi biliyor muydunuz? Bu harika rose gold çatal bıçak seti ile konuklarınızı büyüleyebilirsiniz.

lulie

Lulie Wallace (Satın Almak İçin Tıklayınız)

İkram tabaklarınız da bu muhteşem sofrada kesinlikle sönük kalmamalı. Meyve ya da tatlı sunumu yapacağınız kayık tabağınızı bu desenden seçebilirsiniz.

hammered

Hammered (Satın Almak İçin Tıklayınız)

Lezzetli tatlılarınızı bu büyüleyici set ile konuklarınıza sunmaya ne dersiniz? Konuklarınıza sunum yaparken bu renklerin büyüsünü de sunabilirsiniz.

dotted

Dotted Brass (Satın Almak İçin Tıklayınız)

Sunduğunuz yiyeceklerin lezzetini pekiştirmek için şık görünümlü tahtalar tercih edebilirsiniz. Bu puantiyeli mermer farklılık arayanlar için harika bir alternatif sayılabilir.

 bright

Bright Heirloom (Satın Almak İçin Tıklayınız)

Yaz sofralarından vazgeçerken harika desenli masa örtülerinden bahsetmemek olmaz. Sofraları tamamlayan masa örtünüzü de canlı renklerden ve desenlerden seçmenizde fayda var.

pasetiempo

Pasetiempo (Satın Almak İçin Tıklayınız)

Bardak altlığı olmadan rahat edemeyenler için yaz desenleri ve renklerine sahip bu seramik altlıklar harika bir seçenek.

 

Damla Akar

İstanbul Üniversitesi Radyo Sinema Televizyon Mezunu olsa da gönlünü yazarlığa kaptırmış, büyümeyi kabul etmeyen ve çocuk ruhundan vazgeçmeyen, edebiyata ve müziğe tutkun, aktif bir sosyal medya kullanıcısıdır bizim Damlamız!

No Comments Yet

Leave a Reply