2016 Yaz Trendleri ❤

Herkese yeniden merhaba! Klasik bir youtuber girişi yaptıktan sonra asıl konumuz olan 2016 Yaz Trendleri listesine başlamak istiyorum!

2016 nasıl başladı, nasıl yaza girmek üzereyiz hiç bir fikrim yok. 2016 hızlı başladı hızlı devam ediyor. Ben şahsen yaz insanıyım. Yaz meyvelerini, denizi, kumu, güneşi hiç bir kış aktivitesine değişmem. Şimdi gelelim bu yaz sonunda hepimizin görmekten sıkılacağı ama şimdilerde ayıla bayıla edineceği parçalara. Bu arada bütün ürünleri ya da benzerlerini resimlerin üzerine tıklayarak satın alabilirsiniz.

Mayo

Mayonun sadece büyükler tarafından giyildiği zamanlar çok eskide kaldı. Artık gençlerinde çok düşkün olduğu bu tek parça mayoların özellikle ipli olanlarına bayılıyorum. Günlük olarak bile yüksek belli şortlarla kullanılabilecek olan bu mayolarla güneşe çıkmamaya dikkat etmeli. Keza bronzlaşıp güzelleşmek isterken bir faciaya yol açmayalım.

yaz 3

Mini Omuz Çantası

yaz 16

Coachella yazın yaklaştığını bize haber veren en büyük festival. Festival böyle büyük olunca Dünya’nın en büyük “It Girl”lerini de orada görmek mümkün. Aslında o yıl Coachella’da ne gördüysek o yaz o şekilde geçiyor diyebiliriz. Bu minik çantalardan Coachella trendlerinden biri. Şahsen o minicik çantaya nasıl bütün gerekli malzemelerini dolduklarını merak ediyorum. Güzelim sırt çantası dururken, belki sadece telefonumu taşıyabilirim içinde.

yaz 16 1

İp Detayları

2016 yaz trendleri tabi ki her yerde görmeye başladığımız ip detaylı parçalar olmadan eksik kalırdı. 1. maddede gördüğümüz gibi. Artık bikini, mayo, bluz, tişört hatta ve hatta ayakkabılarda bu ayrıntıya çok rastlıyoruz. Bu detayı seveni çok ama artık hemen hemen herkes bu trendi uyguluyor, bende çok sevsem de herkesde olduğu için biraz sıkıldım ama bu kendime bir parça edindiğim ve yazın bol bol giymeyeceğim anlamına gelmiyor!

yaz

Renkli Saçlar

Bu trendi hayatımıza Kylie Jenner’ın soktuğunu söyleyenler olabilir, tamam tamam haksız da değiller. Kardashian’ın en küçüğü ve bir o kadar da popüler olanı Kylie artık neredeyse modanın trenlerini belirliyor diyebiliriz. Tabi ki gidip saçlarını sürekli renkten renge boyatmıyor, kendisinin çok büyük bir peruk koleksiyonu olduğunu biliyoruz. Şimdi gelelim renkli saçlara, gri saç furyası marjinal olup olmadığına bakmadan herkesin bir şekilde ucundan tutup denediği bir trend oldu. Ama nihayet renkli saçlar ülkemizde de görülmeye başladı. Artık insanlar renkli saçlı insanlara öcü görmüş gibi bakmıyor, bence bu da bir başarı. Eğer saçlarınızı renkli boyatmak istiyorsanız küçük parçalar halinde pastel tonları tercih etmenizi önereceğim. Tabi siz bütün saçınızı boyayabilecek kadar cesursanız 2. modele bir bakın.

yaz

yaz

Bralette

Artık yavaş yavaş yaygınlaşan bratte modası geçtiğimiz senelerde Amerika ve Avrupa’da çok yaygındı. Südyenin rahatı ve bazı modelleriyle seksi olanı diyebileceğimiz braletler benim geçtiğimiz yazdan beri vazgeçilmezim. Artık sadece küçük göğüslü kızların değil herkesin rahatlıkla tercih edebileceği bir trend olan braletler dilerim kalıcı olur, bu rahatlıklarıyla umarım bizi hiç bırakmazlar.

2016 yaz trendleri

Mom Jeans

Bu kış başından beri moda olan, bildiğimiz annelerimizin gençlik dolabından çıkıp gelen mom jeansleri sevmeyen var mı bilmiyorum. Ben, her ne kadar şişman gösterse de, bayılıyorum. Artık yazın gelmesiyle bu jeanlerin şortları da yavaş yavaş raflarda yerini almaya başladı.

2016 yaz trendleri 2

Beyaz Flash Tattoo

Geçen yaz büyün dünyayı kasıp kavuran flash tattooların beyazları bu yazın değişilmez aksesuarı olacak.

2016 yaz trendleri 3

Çan Etekler

Geçen yazın sonlarına doğru sık sık görmeye başladığımız çan etekler bu yaz yerini sağlamlaştıracak gibi gözüküyor. Özellikle kot olanlarını ben çok severek kullanıyorum. Spor şık bir görüntü yaratırken de, boho chic bir görüntüde de işime çok yarıyor. Benim kombinimi görmek için ŞURAYA tıklayabilirsiniz.

2016 yaz trendleri 4

Örgü Saçlar

Vee bir Kardashian trendi daha. 2016 yaz trendleri listesinde en büyük ablamız Kim olmasaydı olmazdı! Kim’in saçlarını artık sürekli böyle görüyoruz. Ben kendilerinden sıkıldım açıkçası, piremsesler piremsesi kardeşi Kendal’a herşeyi bırakıp huzur içinde çocuklarını büyütmeli arık diye düşünüyorum. Neysee bu saç modelini yazın uzun saçlılar bayıla bayıla kullanıp sıcaktan yanmayacaklar bendeniz gibi.

2016 yaz trendleri 5

Islak Bronz Makyaj

Şu güzellik dünyasında gün geçmiyor ki yeni bir şey çıkmasın. Aydınlatıcı, kontür, baking (pişirme) derken şimdi de ıslak bronzluk moda oldu benim kullanmayı en sevgilim ürün ise Bourjois SUN ILLUSION BRONZING PRIMER 71 numara. Yüzü sağlıklı ve ışıl ışıl göstermek için makyajın yeni trendi ise budur hanımlar.

2

Aslında daha bir çok yeni trend olsa da şimdilik bu 10 maddeyi hızlıca size özetlemek istedim. 2016 yaz trendleri listesinin bir devamını yazmalı mıyım sizce en ufak ayrıntısına kadar? Ya da sizi farklı kılacak minik detaylardan mı bahsetmeliyim?

Siz 2016 yaz trendleri listesinden en çok hangisini sevdiniz? Ya da hangisinden nefret ettiniz? Hayatta yapmam dediğiniz bir madde var mı? Benimle paylaşın!

Ece X.

Merhaba! Ben Ece, Marmara Üniversitesi İşetme mezunuyum. Deneyimlerimi ve bilgilerimi paylaşmak en büyük tutkum. Yazılı olarak buradan, izlemek isterseniz eğer beni Youtube kanalımdan takip edebilirsiniz. Mutlu Kalın!

No Comments Yet

Leave a Reply