2018 Duvar Boyası Renk Trendleri

Yaz mevsiminin bitmeye yüz tuttuğu bu günler kışa hazırlık için evinizde dekorasyon değişikliğine gidebilirsiniz. Eylül ve ekim ayları duvarları boyamak için en ideal zamandır. Evinizde değişiklik yapmak istiyorsanız işe duvarlardan başlayabilirsiniz. Eğer duvar rengine henüz karar vermediyseniz 2018 duvar boyası renk trendleri yazımız size fikir verebilir.

Affinity

  • Kahverengi, fuşya ve mavinin bir araya getirilmesiyle oluşturulmuş bu renk teması, sonbahar dekorasyon değişikliği için son derece uygun. Evinizde modern bir görünüm yaratmak istiyorsanız siz de bu renk trendlerini uygulayabilirsiniz.
https://www.filliboya.com/evimleben/haber-detay/radarinizda-olmasi-gereken-2018-renk-trendleri

Connectivity

  • Bu renk paleti de yeşil, mavi, turuncu ve sarı renklerini içeriyor. Daha canlı ve enerjik bir dekorasyon stili benimsemek istiyorsanız bu renk paleti size ilham verebilir.
https://www.filliboya.com/evimleben/haber-detay/radarinizda-olmasi-gereken-2018-renk-trendleri

Sincerity

  • 2018 duvar boyası renk trendleri arasında minimalizm de yer alıyor. Eğer evinizin daha sakin ve sade görünmesini istiyorsanız bu renk paletini tercih edebilirsiniz.
https://www.filliboya.com/evimleben/haber-detay/radarinizda-olmasi-gereken-2018-renk-trendleri

Vizon

  • Daha ağır, klasik ve şık bir görünüm oluşturmak için renk trendleri arasında yer alan vizon da tercih edilebilir. Duvarları vizon rengine boyadıktan sonra toprak tonlarıyla dekorasyon oluşturabilirsiniz.
https://www.homify.com.tr/fotograf/591885/living-room

Fildişi

  • Vizon rengi daha sıcak kalıyorsa ve siz soğuk tonlar arıyorsanız fildişi rengi de 2018 trendleri arasında yer alıyor. Minimalist ya da modern bir dekorasyon oluşturmak için tercih edilebilecek renklerden biri de fildişi rengidir.
https://www.homify.com.tr/fotograf/2103609/applique-murale-suspendue-et-liseuse-petit-nuage-blanc-fil-rouge-h50cm-designheure

Mint Yeşili

  • Son birkaç senedir dekorasyon dünyasının en popüler renklerinden biri olan miny yeşili 2018 duvar boyası renk trendleri arasında yeniden yer alıyor. Ferah, iç açıcı ve enerjik bir dekorasyona ulaşmak için duvarlarınızı mint yeşiline boyayabilirsiniz.
https://www.homify.com.tr/fotograf/2216761/scandinavian-mint

Bal Köpüğü

  • Kış mevsimine hazırlanırken daha çok sıcak renkleri kullanmak istiyorsanız toprak tonları arasında yer alan bal köpüğü rengini de tercih edebilirsiniz. Bu renk krem rengi, kahverengi gibi diğer toprak tonları ile harika bir uyum yakalar.
https://www.homify.com.tr/fotograf/1628873/home-of-the-year

Pastel tonlar

  • En çok tercih edilen renk tonlarından biri de hiç kuşkusuz pasteldir. 2018’de de trend olan pastel tonlar arasında pudra pembesi, bebe mavisi ve uçuk sarı yer alıyor. Beyaz, krem rengi, mint yeşili gibi ferah renkleri kullanarak aydınlık bir dekorasyon oluşturmak istiyorsanız siz de duvar boyasında pastel tonları tercih edebilirsiniz.
https://evboyama.net/2018-yilina-ozel-ev-boyama-trendleri/

 

Damla Akar

İstanbul Üniversitesi Radyo Sinema Televizyon Mezunu olsa da gönlünü yazarlığa kaptırmış, büyümeyi kabul etmeyen ve çocuk ruhundan vazgeçmeyen, edebiyata ve müziğe tutkun, aktif bir sosyal medya kullanıcısıdır bizim Damlamız!

No Comments Yet

Leave a Reply