2012 Bahar Trendleri

Beklediğimiz bahar sonunda geldi! Güneşin tadını çıkarmayı, sıcak havaları, tek kat giyinip çıkmayı gerçekten özlemişim! Bahar geldi dediğimize göre, bahar trendlerine bakmanın da zamanı gelmiş demektir.

Geçişe dönüş modada kaçınılmaz olan tek şey! Moda dönüp dolaşıp tekrar geliyor. Bu yüzden eskiyen kıyafetleri atmamakta fayda var. =) 1950’lere, 20’lere geri dönüş bu sezon kendini çokça belli ediyor. Dolce&Gabbana 50’lere dönüşü en çok hissettiren markalardan biri.

Etnik desenler ve parçalar bu bahar öne çıkanlardan. Burberry trençkotlarda ve üstlerde etnik desenlerin farklı yorumuyla bize sunmuştu. Basic üstler, Havuç model desenli pantolonlar ile bu trendi yakalayabilirsiniz. Bershka, Stradivarius, adL bu sezon etnik desenleri kullanan markalardan.

Renkli veya siyah-beyaz farketmez art deco trendi en çok tercih edilen trendlerden biri oluyor. Art-deco, yani çizgiler ve geometrik desenlerle hareketlendirilmiş kıyafetler baharda öne çıkacak diyebilirim.

Ben kendimce sporcu trendi dedim. İsminden de anlaşılabileceği gibi, spor parçaları kombinlerinize rahatlıkla ekleyebilirsiniz.

Betül Kuzey

Ve karşınızda Ankara'dan moda gündemini yakalayan size her daim en taze en trend bilgileri sunan biricik moda yazarımız. Kendisinin çalışkanlığına nutkumuz tutulmakla birlikte moda zevkine de hastayız. Ekibin bir parçası olmayı kabul etmekle gücümüze güç kattığına inandığımız Modakolik editörümüz Betül' ü http://www.modakolik.com/ adresinden daha yakından tanıyabilirsiniz. Sorularınız için [email protected] dan faydalanabilirsiniz.

No Comments Yet

Leave a Reply