2018 Londra Moda Haftası’nın En iyi 5 Koleksiyonu

Dünyaca ünlü markaların koleksiyonlarını sergilediği Londra Moda Haftası bu yıl Şubat ayında gerçekleşti. Birbirinden başarılı koleksiyonlar bu yılın ilkbahar-yaz trendlerini belirledi. Koleksiyonları, konukları, ilginç tasarımları ve sokak stili ile çok konuşulan 2018 Londra moda haftasından en harika 5 koleksiyonu sizin için seçtik. Her bir detayı ile moda dünyasına dair harika ilhamlar taşıyan moda haftasına daha yakından bakmaya ne dersiniz? İşte 2018 Londra moda haftasından 5 koleksiyon.

Mary Katrantzou

 

 

 

https://glowsly.com/lfw-spring-2018-mary-katrantzou-burberry-topshop-unique/

Rengarenk bir koleksiyon ile karşımıza çıkan Mary Katrantzou bu koleksiyonunda çocukluk yıllarının taşıdığı neşeyi podyuma taşıyor. Balon etekler, çiçekli işlemeler, parıltılı taşlar, capcanlı renkler ve daha birçok detay ile hareketli bir koleksiyon ile karşı karşıyayız. Bu koleksiyonda günlük hayatta da kullanılabilecek harika parçalar yer alıyor.

Erdem

https://www.voanews.com/a/london-fashion-week-erdem/4033681.html

Kraliçe 2. Elizabeth’ten esinlenilerek oluşturulmuş bu koleksiyon da 2018 Londra moda haftasına damga vuran koleksiyonlardan biri oldu. Kraliçenin gençliğinden kraliyet günlerine kadar tüm hikayesini taşıyan bu koleksiyon tasarımcının hayal dünyasından da izler taşıyor. Genel olarak çiçek desenleri, parlak parçalar, modern kadın stili ve harika takımlar göze çarpıyor.

Roksanda

http://www.urbanandstylish.com/runway/2017/09/roksanda-spring-summer-2018-fashion-show-photos/

2018 Londra moda haftasında çok konuşulan bu koleksiyon da romantik izler taşıyordu. Tül, saten ve ipek kumaşların yoğun olarak kullanıldığı koleksiyon rüya gibi parçalar içeriyor. Akışkan, uçuş uçuş ve narin kıyafetlerin sergilendiği koleksiyon herkesi büyülüyor. Yaz sezonuna damgasını vuracak harika elbiseler de yok değil.

Simone Rocha

https://www.elle.com/runway/g12274776/simone-rocha-runway-show-ss18/

Romantik bir koleksiyonu ile çok konuşulan Simone Rocha bu koleksiyonunda 20 aylık kızından esinlenmiş. Duruluğun ve saflığın ön planda olması için çabalayan tasarımcı, bu koleksiyonunda aynı zamanda Viktoryen dönemden izler taşıyan parçalar tasarlamış. Farklılıklarıyla göz dolduran koleksiyonda canlı renkler, floral desenler, tüller ve midi etekler yer alıyor.

Chalayan

http://www.a2zfmagazine.com/home/2017/9/21/london-fashion-week-chalayan-ss18-pret-a-porter

Farklı tasarımlarıyla 2018 Londra moda haftasına damgasını vuran Chalayan, sosyolojik mesajlar içeren muhteşem bir koleksiyona imza attı. Romantizmden uzak ve gerçeğe yakın bir koleksiyon hazırladığını söyleyen tasarımcının 2018 ilkbahar-yaz koleksiyonu en ilgi çeken koleksiyonlardan biri oldu.

Damla Akar

İstanbul Üniversitesi Radyo Sinema Televizyon Mezunu olsa da gönlünü yazarlığa kaptırmış, büyümeyi kabul etmeyen ve çocuk ruhundan vazgeçmeyen, edebiyata ve müziğe tutkun, aktif bir sosyal medya kullanıcısıdır bizim Damlamız!

No Comments Yet

Leave a Reply