2020 Yılbaşı Makyajı Fikirleri

Size harika 2020 yılbaşı makyajı örnekleri getirdik. Yılbaşını nerede kutlarsanız kutlayın güzel bir makyajla kusursuz görünmek önemli. Bu yıl giyeceğiniz kıyafete göre nasıl bir makyaj yapsam diye kara kara düşünüyorsanız yardımınıza yetiştik.

İşte sizin için derlediğimiz en güzel yılbaşı makyajı fikirleri.

Sıcak alt tonlu, turuncu ve kiremit tonlarında makyajlar 2020 yılında da oldukça popüler olacak. Siz de koyu tonlarda bir kombin yaptıysanız bu makyajla harika görünebilirsiniz.

Yılbaşı makyajı dendiğinde akla ilk olarak parıltılı makyajlar gelir. Bunun için metalik bir far ile harika bir göz makyajı yapabilirsiniz. Elbette böyle bir makyajı takma kirpiklerle desteklemeyi ihmal etmeyin.

Yılbaşının rengi olan kırmızı kombinde kullandıysanız muazzam bir kırmızı ruj makyajı harika olacaktır. Dumanlı göz makyajı ile kıyafetiniz ile aynı tonda bir kırmızı ruj tercih edebilirsiniz.

Kırmızı ruja en çok yakışan göz makyajlarından biri hiç kuşkusuz eyeliner. Kuyruklu bir eyeliner çektikten sonra kirpiklerinizi ön plana çıkarın ve çarpıcı kırmızı rujunuz ile makyajınızı tamamlayın.

Renkli makyajlar son dönemde oldukça popüler. Siz de bronz ve yeşil tonlarda metalik farlar ile renkli bir göz makyajı yapabilirsiniz. Böyle gösterişli bir göz makyajını nude bir rujla tamamlayın.

Yılbaşının tema rengi kırmızı ve yeşil. Bu açıdan kırmızı ruj makyajı yerine yeşil göz makyajı tercih edebilirsiniz. Yeşil göz makyajını altın ışıltılar ile tamamlayarak yılbaşı partisine uygun bir makyaj oluşturabilirsiniz.

Klasik yılbaşı renkleri yerine daha çarpıcı bir makyaj yapmaya ne dersiniz? Eyeliner üzerine çekilmiş bu neon sarısı harika olabilir. Sade bir kombin tercih ettiyseniz bu göz makyajı ile harika bir uyum yakalayabilirsiniz.

Eğer yılbaşı partisinde ya da yemeğinde tercih ettiğiniz kombin gösterişliyse makyajınızı biraz daha sade tutabilirsiniz. Bunun için hafif gölgeli bir göz makyajı ve çarpıcı bir ruj yeterli olacaktır. Eğer rujunuzu nude tonlarda seçerseniz göz makyajınızı biraz daha koyu tonlarda yapabilirsiniz.

Sizin için derlediğimiz bu 2020 yılbaşı makyajı örneklerinden hangisine karar verdiniz? Yorumlarınızı bekliyoruz.

Damla Akar

İstanbul Üniversitesi Radyo Sinema Televizyon Mezunu olsa da gönlünü yazarlığa kaptırmış, büyümeyi kabul etmeyen ve çocuk ruhundan vazgeçmeyen, edebiyata ve müziğe tutkun, aktif bir sosyal medya kullanıcısıdır bizim Damlamız!

No Comments Yet

Leave a Reply