2018 New York Moda Haftasına Damga Vuran En İyi 7 Koleksiyon

2018 New York moda haftası muhteşem koleksiyonlarla modaya yeni bir soluk kattı. Sokak modasından defilelere kadar her bir detayı çok konuşulan moda haftası harika koleksiyonlarla karşımıza çıktı. Dünyaca ünlü markaların koleksiyonlarına yer veren moda haftasında ön plana çıkan isimler Bella Hadid ve Gigi Hadid oldu. Önemli markaların koleksiyonları önümüzdeki günlerde trend olacak birçok detay içeriyor. Farklı trendleri gün yüzüne çıkaran bu koleksiyonlara daha yakından bakmaya ne dersiniz?

Tom Ford

Renkli parçalarla siyahların bir arada kullanıldığı Tom Ford koleksiyonunda gösterişli parçalar, dev küpeler ve leopar desenleri ön plana çıkıyor. Koleksiyonda renk kullanımlarının yanı sıra gösterişli aksesuarlar da koleksiyonda trendlerin kullanıldığını gösteriyor. Büyük aksesuarlar bu seneye damgasını vuracak.

Marc Jacobs

Marc Jacobs’un 2018 New York moda haftasına damga vuran koleksiyonunda şapkalar ön plandaydı. Gösterişli şapkaların yanı sıra vatkalar, bronz renkler, koyu tonlar ve oversized parçalar göze çarpıyor.

Bottega Veneta

Satenin ön planda olduğu bu koleksiyon sadelik ve şıklığı bir arada sunuyor. Pijama ve geceliklerin harika bir şekilde sokağa uyarlandığı bu koleksiyona göz atmanızda fayda var. Saten kullanılmasına rağmen sade kombinler göze çarpıyor.

Ralp Lauren

Capcanlı renkleri kullanarak içimizi açan Ralp Lauren koleksiyonunda en çok kullanılan renkler mavi ve beyaz oldu. Hem günlük hem de geceye uygun kombinlerin yer aldığı bu koleksiyon 2018 trendlerini belirleyecek detaylara sahip.

Victoria Beckham

Stiliyle birçok kişiyi kendine hayran bırakan Victoria Beckham 2018 New York moda haftasında koleksiyonuyla çok konuşuldu. Kendi stilinde de sıklıkla tercih ettiği sadeliği koleksiyonuna da taşıdığı gözlerden kaçmadı.

Brandon Maxwell

Gece elbiseleriyle büyüleyen Brandon Maxwell bu koleksiyonuyla da yine başarısını kanıtladı. Siyah, beyaz ve kırmızı gibi klasik renklerin ön plana çıktığı koleksiyonda şehir kadını stili göze çarpıyor.

Michael Kors

Leopar desenlerinin, koyu tonların ve monokrom kombinlerin göz alıcı bir şekilde süzüldüğü bu koleksiyon da 2018 moda haftasına damgasını vurdu. Retro stil ile modern stili bir araya getiren Michael Kors, bu koleksiyonu ile trendleri sundu. Sonbahar-kış trendlerine yakından bakmak için bu koleksiyona göz atabilirsiniz.

 

Damla Akar

İstanbul Üniversitesi Radyo Sinema Televizyon Mezunu olsa da gönlünü yazarlığa kaptırmış, büyümeyi kabul etmeyen ve çocuk ruhundan vazgeçmeyen, edebiyata ve müziğe tutkun, aktif bir sosyal medya kullanıcısıdır bizim Damlamız!

No Comments Yet

Leave a Reply