2016 Paris Moda Haftasından En Güzel Görüntüler

2016 Moda haftalarının sonuncusu ve belki de en iddialısı olan Paris, muhteşem defilelerle devam ediyor. 10 gün sürecek olan Paris moda haftası, birbirinden harika markaların ilkbahar ve yaz koleksiyonlarını beğeniye sundu. İşte defilelerden trendleri belirleyen harika parçalar..

Saint Laurent

saint-laurent-ilkbahar-yaz-2016-paris-moda-haftasi_a2x0331

Saint Laurent İlkbahar ve yaz 2016 koleksiyonunda genel olarak transparan elbiseler ve deri, militer ceketler yer alıyor. Bu deri blazer ceket ve gümüş rengi mini elbise ise favorilerimiz arasında yer alıyor.

Christian Dior

dior-ilkbahar-yaz-2016-paris-_dio0145

Dior 2016 koleksiyonu son derece feminen görünümlere sahip. İki parçalı bu beyaz takım ise koleksiyona damga vuran parçalardan biri.

Valentino

valentino-ilkbahar-yaz-2016-paris-moda-haftasi-_val0385

Paris moda haftasının en konuşulan defilelerinden biri hiç kuşkusuz Valentino’ydu. Güçlü ve savaşçı bir imaj çizen kıyafetlerde genel olarak deri ve etnik detaylar göze çarpıyor. Özellikle eski savaş filmlerini andıran bu elbise ve parmak arası sandaletler muhteşem görünüyor.

Kenzo

kenzo-ilkbahar-yaz-2016-paris-moda-haftasi_ken0561

Diz üstü sandaletiyle çok konuşulan Kenzo, defilede bu deri ve diz üstüne kadar uzanan sandaletlere ek olarak desenli elbiseler ve bol paçalı pantolonlar sundu.

Balmain

balmain-ilkbahar-yaz-2016-paris-moda-haftasi_mon0772

Balmain’in muhteşem geometrik ve asimetrik ağırlıklı koleksiyonunun defilesinde Kendall Jenner, Gigi Hadid, Doutzen Kroes, Alessandra Ambrosio, Isabeli Fontana ve Lily Aldridge gibi çok ünlü modeller yer aldı. Lily Aldridge’nin sunduğu bu siyah takım büyük kemeri ve file detaylarıyla muhteşem görünüyor.

Balenciaga

balenciaga-ilkbahar-yaz-2016-paris-moda-haftasi_mon0012-1444118061

Balenciaga’nın defilesi bembeyaz kıyafetlerden oluşuyordu. Saten elbiseler ve bol pantolonlar ise en sevilen parçalar arasında yer aldı.

Louis Vuitton

louis-vuitton-ilkbahar-yaz-2016-paris-moda-haftasi-kim_0406

Bozuk televizyon ekranı temasıyla yapılan defilede geometrik baskılar, deri ceketler ve genel olarak elektronik bir tarz bulunuyor.

Stella McCartney

stella-mccartney-sonbahar-kis-2016-_ste0474

Gri ve siyah renginin damga vurduğu Stella McCartney defilesinde desenler, şık gömlekler ve uzun elbiseler yer alıyor. Transparan omuzlu bu gömlek ve kuğu desenli bu bol pantolon en sevdiklerimizden biri.

Elie Saab

_luc6575

Muhteşem elbise tasarımlarıyla bilinen başarılı tasarımcı Elie Saab, Paris moda haftası’nda dantellerle süslü harika elbiseleri moda takipçilerinin beğenisine sundu. Özellikle kısa ve kemerli bu şık elbise, diz üstü çizme ve şapka kombini en beğendiklerimiz arasında yer alıyor.

Lanvin

PARIS, FRANCE - OCTOBER 01:  A model walks the runway during the Lanvin show as part of the Paris Fashion Week Womenswear Spring/Summer 2016 on October 1, 2015 in Paris, France.  (Photo by Dominique Charriau/WireImage)

Damla Akar

İstanbul Üniversitesi Radyo Sinema Televizyon Mezunu olsa da gönlünü yazarlığa kaptırmış, büyümeyi kabul etmeyen ve çocuk ruhundan vazgeçmeyen, edebiyata ve müziğe tutkun, aktif bir sosyal medya kullanıcısıdır bizim Damlamız!

No Comments Yet

Leave a Reply