2020 Salon Dekorasyonu Trendleri

2020 salon dekorasyonu trendleri için hazır mısınız? Evinizde değişiklik yapmak istiyorsanız ya da yeni evlenecekseniz bu trendlere göz atmadan ev alışverişine çıkmayın. İşte sizin için derlediğimiz en şık 2020 salon dekorasyonu trendleri ve önerileri.

Büyük, hantal ve tüm duvarı kaplayan televizyon üniteleri artık demode sayılıyor. Bunun yerine televizyonun altında küçük bir dolap ve yanlarına da vitrin olarak kullanılacak şık kitaplıklar kullanabilirsiniz.

Gri ev dekorasyonu 2020 yılında da trend olmaya devam ediyor. Özellikle gri hakimiyetindeki salonlarda desen kullanımı da ön plana çıkıyor. Desenleri perdede, kırlentte ya da berjer koltuklarda kullanabilirsiniz.

2020 yılında artık her şeyin düzenli olduğu minimalist dekorlardan daha çok karmaşık görünümlü maximalist dekorlara geçiş yapıyoruz. Bohem kilimler, duvarları süsleyen tablo ve çerçeveler, desenli halı ve perdeler ve bitkiler bunun için ideal.

Bu yıl evinizde bol bol bitki yetiştirmeye hazır olun. Birbirinden güzel yeşil bitkiler salon dekorasyonunun en önemli parçası olacak. Özellikle bu bitkileri şık saksılara koyarsanız dekorasyona harika bir görünüm katabilirsiniz.

Bu yıl sadeliğin yanı sıra rahatlık da ön planda olacak. Yalnızca şık görünmesi için seçilmiş eşyalar yerine sizi rahat ettirecek eşyalar seçerek siz de bu tarz bir görünüme sahip olabilirsiniz.

İşte sizin için seçtiğimiz diğer 2020 salon dekorasyonu trendleri ve görünümleri.

2020 salon dekorasyonu
https://tr.pinterest.com/pin/361132463863793617/

Sizin için seçtiğimiz salon dekorasyonu örneklerinden en beğendiğiniz hangisi oldu? Yorumlarınızı bekliyoruz.

Damla Akar

İstanbul Üniversitesi Radyo Sinema Televizyon Mezunu olsa da gönlünü yazarlığa kaptırmış, büyümeyi kabul etmeyen ve çocuk ruhundan vazgeçmeyen, edebiyata ve müziğe tutkun, aktif bir sosyal medya kullanıcısıdır bizim Damlamız!

1 Comment

Leave a Reply