2020 Oscar Töreni ile Düğün Saç-Makyaj İlhamı

2020 Oscar töreni geride kalmış olsa da yankıları hala devam ediyor. Biz de 2020 Oscar töreni kırmızı halı geçidinde boy gösteren güzellerin saç ve makyajlarını mercek alına alarak size düğün ilhamı vermek istedik. İşte sizin için seçtiğimiz en güzel görünümler.

Saoirse Ronan

Doğal bir topuz ve sade bir makyajla da harika görünebileceğinizin kanıtı. Hafif bir eyeliner ve turuncu tonlarındaki ruju ile harika görünmüyor mu?

Salma Hayek

Salma Hayek sıkı toplanmış topuzu ve saç aksesuarı ile harika bir düğün saçı ilhamı veriyor. Bu saça en uygun makyajı yaptığını da söylemek mümkün.

Charlize Theron

Güzeller güzeli Charlize Theron, yandan ayrılmış ve sıkı bir şekilde ensede toplanmış saçlarıyla yüzünü ön plana çıkarmış. Sade makyajı ile güzelliğinin altını çizmeyi başarmış.

Caitríona Balfe

Outlander dizisinin güzeller güzeli baş rolü Caitriona da sıkı topuz tercih edenlerden. Bu görünüme bir de eyeliner ve kıpkırmızı ruj ile harikalık katmış.

Gal Gadot W

Wonder Woman filminin güzel oyuncusu da kırmızı halıda kırmızı ruj tercih edenlerden.

Lily Aldridge

Victoria’s Secret meleği, saçlarınızı açık bırakarak güzelliğini konuşturmuş.

Scarlett Johansson

Düğün saçı ve makyajı konusunda en iyi ilhamı yine Scarlett Johansson veriyor.

2020 Oscar töreni
Renée Zellweger 

Sadelik konusunda en iyi tercihi Renee Zellweger yapmış.

2020 Oscar töreni
Margot Robbie

Margot Robbie de yalnızca maskara ve kırmızı ruj kullanarak harika bir görünüm elde etmiş.

2020 Oscar töreni
Molly Sims

Siz bu harika 2020 Oscar töreni kırmızı halı geçidindeki görünümlerden en çok hangisini beğendiniz? Yorum bırakmayı unutmayın.

Damla Akar

İstanbul Üniversitesi Radyo Sinema Televizyon Mezunu olsa da gönlünü yazarlığa kaptırmış, büyümeyi kabul etmeyen ve çocuk ruhundan vazgeçmeyen, edebiyata ve müziğe tutkun, aktif bir sosyal medya kullanıcısıdır bizim Damlamız!

No Comments Yet

Leave a Reply