2018 Milano Moda Haftası’ndan En Güzel Sokak Stilleri

Moda haftaları birbiri ardına devam ederken trendler, farklı stiller ve muazzam detaylarla başımız döndü bile! Podyumun yanı sıra sokak stilleri rengarenk kombinlerle içimizi açtı. 2018 Milano moda haftası bu sene de birbirinden harika kombinlere sahne oldu. Renklerin, desenlerin harika bir şekilde kullanıldığını sokak stillerinden görebilmek mümkün. O halde sizin için seçtiğimiz en güzel sokak stillerine yakından bakmaya ne dersiniz?

İşte ilham verecek sokak stilleri!

https://fashionista.com

Bu senenin renklerinden biri olan mor, kürk ve çizme trendi ile birlikte kullanıldığında ortaya muazzam bir kombin çıkmış.

https://fashionista.com

Takım elbiseler, ceket ve etek takımları bu sene oldukça popüler. Bu leopar desenli takım ile birlikte şık siyah rengin kullanımı da yerinde olmuş.

https://fashionista.com

Leoparın her zaman ağır kombinlerde kullanıldığını düşünüyorsanız bu kombin düşüncelerinizi değiştirebilir. Bomber ceket ve kargo pantolon ile birlikte kullanılan leopar desenli parçalar muazzam bir etki yaratmış.

vogue.com.tr

Çiçek desenleri bu yıl moda haftalarında en sık rastladığımız desenlerden biri oldu. Bu senenin de trendi olduğunu söylemek mümkün.

vogue.com.tr

Tek bir parça ile çarpıcı bir kombin yaratmaya en güzel örneklerden biri. Capcanlı pembe ceket ile birlikte kot pantolon giymek harika bir stil ilhamı.

vogue.com.tr

2018 Milona moda haftası en çok da Fendi parçalara sahne oldu. Sokak stillerinde birçok kişi Fendi parçaları tercih etti.

vogue.com.tr

Desenli etek, çorap ve ayakkabı ile çarpıcı bir kombin daha!

vogue.com.tr

Canlı renklerden oluşan bu harika kaban bohem stili yansıtıyor.

vogue.com.tr

Çorap çizmelerle birlikte midi etek giymek de bu senenin trendlerinden biri. Bu kombindeki kürk detayı ve vintage gözlükler ise kombini harika bir şekilde tamamlamış.

vogue.com.tr

Monokrom kombinler bu yılki moda haftalarında en çok tercih edilen trendlerden biri oldu. Canlı pembenin de 2018 renk trendleri olduğunu düşünürsek bu kombin en çok ön plana çıkan kombin olmayı hak ediyor gibi görünüyor.

Damla Akar

İstanbul Üniversitesi Radyo Sinema Televizyon Mezunu olsa da gönlünü yazarlığa kaptırmış, büyümeyi kabul etmeyen ve çocuk ruhundan vazgeçmeyen, edebiyata ve müziğe tutkun, aktif bir sosyal medya kullanıcısıdır bizim Damlamız!

1 Comment

Leave a Reply