Yaz Modası İçin En Sevdiğimiz 10 Aksesuar

Stil sahibi görünmenin ve tarzımızı tamamlamanın en güzel yolu aksesuarlardan geçer. Şapkadan çantaya, kemerden gözlüğe kadar pek çok aksesuar kombinleri harika bir şekilde tamamlıyor. Siz de yaz mevsimi ile birlikte kadın modası içindeki yeni aksesuar trendlerini merak ediyorsanız ve son moda aksesuarları görmek istiyorsanız sizin için en sevdiğimiz 10 aksesuar modelini derledik.

mary y soul

Mary Y Sol (Satın Almak İçin Tıklayınız)

Hasır çanta modelleri 2017 yaz modasında oldukça popüler. Genellikle plaj stili içinde karşımıza çıkan hasır çantalar artık günlük stili tamamlamak için kullanılıyor. Siz de gün içinde, akşam gezmelerinde ya da şık elbiselerinizle hasır çanta tercih edebilirsiniz.

 

karen walker

Karen Walker (Satın Almak İçin Tıklayınız)

Güneş gözlüğü hem gözlerimizi güneş ışınlarından korumaya hem de stilimizi tamamlamaya yardımcı oluyor. Elbette stilimizi tamamlama kısmı bizi çok daha fazla ilgilendiriyor. Sizin de olmazsa olmaz aksesuarınız güneş gözlüğü ise bu rose gold gözlük modeline bayılacaksınız.

lack

Lack of color (Satın Almak İçin Tıklayınız)

Yaz stilinde hasır şapkaların yeri vazgeçilmezdir. Yazlık elbiselerinizi ya da plaj stilinizi tamamlamak için hasır şapka tercih edebilirsiniz.

chloe

Chloe (Satın Almak İçin Tıklayınız)

Son zamanların en popüler çanta modeli hiç kuşkusuz sırt çantaları.

derek

Derek Lam (Satın Almak İçin Tıklayınız)

Stilinize farklı bir hava kazandırmak için gözlük takmayı tercih edenlerdenseniz bu old school gözlük modeline bayılacaksınız.

saint

Saint Laurent (Satın Almak İçin Tıklayınız)

Stil sahibi biri için kemer de olmazsa olmaz aksesuarlardan biridir.

phase 3

Phase 3 (Satın Almak İçin Tıklayınız)

Plaj tarzınız için üzerinde yazılar bulunan hasır şapkaları almadan yolculuğa çıkmayın.

alice

Alice + Olivia (Satın Almak İçin Tıklayınız)

Yuvarlak güneş gözlükleri 2017 yaz modasında da son derece popüler oldu.

gucci

Gucci (Satın Almak İçin Tıklayınız)

Sade bir kombini tamamlayan ve de farklı bir hava kazandıran detay hiç kuşkusuz şık bir kemerdir.

j.crew

J.Crew (Satın Almak İçin Tıklayınız)

Çapraz askılı küçük çantalar, günlük olarak tercih edilebilecek en fonksiyonel çanta modelleri. Siz de rahatınıza düşkünseniz bu şık çantaları edinebilir ve yaz stilinizi tamamlayabilirsiniz.

 

 

 

 

 

Damla Akar

İstanbul Üniversitesi Radyo Sinema Televizyon Mezunu olsa da gönlünü yazarlığa kaptırmış, büyümeyi kabul etmeyen ve çocuk ruhundan vazgeçmeyen, edebiyata ve müziğe tutkun, aktif bir sosyal medya kullanıcısıdır bizim Damlamız!

No Comments Yet

Leave a Reply