2018 Gelin Saçı Trendleri Nelerdir?

Düğün hazırlığı yapıyorsanız 2018 düğün trendleri konusunda fikirlere de ihtiyacınız var demektir. Düğünün en önemli kişisi hiç kuşkusuz gelindir. Kusursuz bir gelin olmak için saç, makyaj ve gelinlik gibi önemli kısımların önceden belirlenmesi gerekir. Eğer gelinliğinize karar verdiyseniz sıra saç modelinize karar vermektir. İşte bu aşamada size yardımcı olması için 2018 gelin saçı trendleri yazısı derledik.

İşte en güzel gelin saçı trendleri ve saç modelleri.

  • Zarif ve romantik bir gelin olmak istiyorsanız geniş bukleli, yandan şık bir toka takılmış bu saç modeli sizin için en ideal seçeneklerden.
https://www.pinterest.co.uk/pin/24840235427553029/
  • Gelinliğiniz topuz saçlar için daha uygunsa yaz düğününe uyacak dağınık bir topuz ve romantik bir saç aksesuarı yerinde bir tercih olacaktır.
https://tr.pinterest.com/pin/490822059383444196/?lp=true
  • Kır düğünü için yandan toplanmış, salaş bir saç ve çiçek tacı en güzel gelin saçı modelidir.
https://beautyhaircut.com/hairstyles/wedding-hairstyle/bridal-hairstyles-long-wedding-hairstyle-with-flower-crown-www-himisspuff-co/
  • 2018 gelin saçı trendleri arasında en çok da doğal duran dalgalı saç modeli ön sıralarda yer alıyor.
https://brideandbreakfast.ph/2018/03/01/7-hairstyles-you-can-rock-for-your-wedding-this-2018/
  • Kısa saçlar 2018 yılında oldukça trend. Düğününüzde saçlarınıza hafif dalgalar kazandırarak şık bir gelin tacı takabilirsiniz.

 

https://www.arabiaweddings.com/tips/beauty/16-simple-bridal-hairstyles-bride-2018
  • Bahçe, plaj ya da kır düğünü için en güzel saç modeli hiç kuşkusuz örgüdür. Bu taç örgü saç modeli de 2018 gelin saçı trendleri arasında yer alıyor.
http://beautystat.com/site/hair/review-hairstyle-trend-2017-2018-boho-wedding-day-looks/
  • Saç aksesuarının daha ön planda olması için ensede sade bir topuz yaptırabilirsiniz.
https://www.elegantweddinginvites.com/wedding-blog/20-drop-dead-bridal-hair-styles-and-wedding-accessories-trends-for-2018/
  • Saçlarınızı hem açık bırakmak istiyor hem de güzel bir model arıyorsanız küçük bir örgü yaptırabilirsiniz. Örgü ile en çok yakışan saç aksesuarı çiçek tacı olsa da çiçek figürü içeren farklı aksesuarlar da tercih edebilirsiniz.
http://www.dissetteatre.com/short-hairstyles-for-wedding-guest/amazing-hair-trend-under-short-hairstyles-for-wedding-guest/
  • Saçların yarısını toplatarak şık bir saç aksesuarı kullanabilirsiniz. Bu saç modeli prenses modeli gelinlikler için ideal. Eğer sade bir gelinlik tercih ettiyseniz saç aksesuarınızı daha gösterişli modellerden seçebilirsiniz.
http://oceasana.com/wedding-hairstyles-half-up/42-half-up-half-down-wedding-hairstyles-ideas-weddings-wedding-in-particular-amazing-hair-trends/
  • Romantik ve zarif bir saç modeli olarak yandan balık sırtı saç modeli tercih edilebilir. Gelinliğiniz bohem ya da minimal tarzdaysa bu tarz bir saç modeli harika olacaktır.
https://beautyhaircut.com/hairstyles/wedding-hairstyle/bridal-hairstyles-best-wedding-hairstyle-trends-2017-%E2%9D%A4-see-more-www-weddingforwar-weddings-15/

Bu birbirinden güzel 2018 gelin saçı trendleri arasında sizin favoriniz hangisi?

Damla Akar

İstanbul Üniversitesi Radyo Sinema Televizyon Mezunu olsa da gönlünü yazarlığa kaptırmış, büyümeyi kabul etmeyen ve çocuk ruhundan vazgeçmeyen, edebiyata ve müziğe tutkun, aktif bir sosyal medya kullanıcısıdır bizim Damlamız!

No Comments Yet

Leave a Reply