2012 Gelinlik Modası

Belkide hayatının en özel günlerinden biridir ” düğün serenomisi ”  bir kadın için. Böyle olunca bu özel günde  mükemmel görünebilmek için aylar öncesinden hazırlıklara başlar, hayalinde canlandırdığı gelinlik modelinin kusursuz bir şekilde tasarlanmasını ister.

Bu yazın gelinlik modellerinden bahsedecek olursak, straplez modeller yine çokça tercih ediliyor. Kabarık tüllü tasarımların dışında daha romantik bir görüntü sağlayabilmek için vintage modeller ve dar kesimli,  dantel detayların olduğu tasarımlarda oldukça dikkat çekiyor.

Bu yaz evlenmeyi düşünenleriniz için ünlü tasarımcıların 2012 yaz sezonu için hazırladığı bridal koleksiyonlarından en çok beğendim modellerine göz atabilir, gelinlik tasarımınız için bu modellerden esinlenebilirsiniz 🙂

[imagebrowser id =24]
Kübra Bayram

Moda aşığı Kübra, Çukurova İşletme' yi bitirip hayallerini gerçekleştirmek üzere yeni ufuklara yelken açtı ve kendini İtalya'da buldu. Orada dükkan dükkan dolaşıp, vintage modasını araştırdı. Dünya çapındaki markaların markalaşma süreçleri ile de ilgilenen Mutlu Kadınlarımızdan Kübra bizimle burada moda ruhunu, felsefesini, trendleri, stili kısacası modayı paylaşacak. Ona [email protected] dan "naber?" diyebilirsiniz.

No Comments Yet

Leave a Reply