2018 Saç Trendleri: Hangi Saç Modelleri Popüler?

2018 saç trendleri bu yıl güzelliğimize güzellik katıyor. Yeni bir yıl ile birlikte kendinize yeni bir stil kazandırmak istiyorsanız 2018 saç modelleri arasından kendinize uygun bir modeli seçerek işe başlayabilirsiniz. 2018 yılında trendleri yakından takip etmek ve saçlarınızı bu trendlere göre şekillendirmek ister misiniz?

İşte bu yıla damgasını vuracak saç trendleri!

Pixie

https://www.youtube.com/watch?v=QoXQqmMabyQ

Kısa saç modelleri bu sezon da bol bol karşımıza çıkacak. Maskulen kısa saç modelleri özellikle yuvarlak yüz tiplerine oldukça yakışıyor.

Kıvırcık Bob

http://www.hairstyleslife.com/2018-curly-bob-hairstyles/

Bob modeli bu yıl kıvırcık olarak yükselişe geçiyor. Kıvırcık saçlıysanız saçlarınızı bob modeli kestirebilir ya da saçlarınıza perma yaptırabilirsiniz.

Lob Saç Modeli

https://www.youtube.com/watch?v=CR7t8nvy_bo

Birkaç sezondur çok sevilen lob modelini 2018 saç trendleri arasında da görüyoruz. Önü kısa arkası uzun bu saç modeli, her saç rengi için uygun.

Kısa Kahküller

http://pretty-hairstyles.com/hairstyles-2018/main-fall-2017-hair-trends.html

Retro bir stil kazandıran kısa kahküller bu yıl yükselişte! Eğer geniş bir alnınız varsa bu kahkülleri deneyebilirsiniz.

Ortadan Ayrık Saçlar

http://www.marieclaire.com/best-hair-color/

Son birkaç yıldır popüler olan yandan ayrık saçlar bu yıl yerini ortadan ayrık saçlara bırakıyor. Ortadan ayrık saçlar en çok dalgalı saç modeline uyuyor.

Perçem

http://moroccanladies.com/beauty-news/the-six-biggest-hairstyle-trends-of-2017-16751

Saçlarınızı kahkül kestirip ortadan ayırarak bu saç modelini elde edebilirsiniz. Hem kısa hem de orta boylu saçlar için bu perçemleri tercih edebilirsiniz.

Islak Saç Modeli

http://www.inonit.in/10-hairstyle-trends-2014

2018 saç trendleri arasında ıslak görünümlü saçlar da yer alıyor. Özel günlerde veya davetlerde bu saç modelini şık elbiselerinizle birlikte kullanabilirsiniz.

Saç Örgüsü Modelleri

http://24hay.com/thoi-trang/xu-huong-toc-2017/

Bohem stili yansıtan örgü saçları bu yıl bol bol yapabilirsiniz. Farklı örgü modellerini hem günlük hayatta hem özel davetlerde hem de düğün-nişan gibi önemli etkinliklerde tercih edebilirsiniz. Özellikle uzun saçlar için harika bir saç modeli seçeneği.

Düşük At Kuyruğu

https://glowsly.com/fall-winter-2017-2018-hairstyle-trends/

Ensede toplanmış saçlar, gideceğiniz hemen her yere uygun bir saç modeli olabilir.

Uzun ve Dalgalı Saçlar

http://www.hairstyleslife.com/very-long-hairstyles/

Saç renklerini ortaya çıkaran dalgalı saçlar da 2018 saç trendleri arasında yer alıyor. Özellikle kahve ve sarı tonlarındaki saçlar için bu model harika bir seçenek.

Damla Akar

İstanbul Üniversitesi Radyo Sinema Televizyon Mezunu olsa da gönlünü yazarlığa kaptırmış, büyümeyi kabul etmeyen ve çocuk ruhundan vazgeçmeyen, edebiyata ve müziğe tutkun, aktif bir sosyal medya kullanıcısıdır bizim Damlamız!

No Comments Yet

Leave a Reply