2018 Coachella Festivali’nde Hangi İsimler Sahne Alacak?

Son zamanlarda çok daha popüler hale gelen müzik festivallerinden biri olan Coachella, her sene müzikseverleri bir araya getiriyor. Hem muazzam bir atmosfere sahip olması hem de önemli isimlerin sahne almasıyla bu festival birçok kişinin hayallerini süslüyor. Önemli konserlerin yanı sıra ‘festival stili’ adına da harika ilhamlar barındıran bu festivalin bu seneki programı açıklandı bile.

Her sene Nisan ayında, ABD’nin Kaliforniya eyaletinde gerçekleşen festival 2018’de çarpıcı isimlerle geliyor. En büyük açık hava festivali olan Coachella’da farklı müzik gruplarının yanı sıra dev isimler de sahne alıyor.

Peki 2018 Coachella festivali’nde sahne alacak isimler kimler?

https://www.highsnobiety.com/2017/06/01/coachella-2018-beyonce/

Biletleri satışa sunulduğu anda dakikalar içerisinde tükenen bu festival bu sene de çok konuşulacak. 2017 yılında sahne alması beklenen ancak hamileliği dolayısıyla sahne alamayan Beyonce, 2018 Coachella festivalinde sahne alacak isimlerden biri. Birçok kişi için en önemli isimlerden biri olan Beyonce’un yanı sıra çok konuşulan diğer isim ise Eminem oldu. Kapanışını Eminem’in yapacağı belirlenen festivalde sahne alacak gruplardan biri ise The Weeknd.

13-15 ile 20-22 Nisan tarihleri arasında gerçekleşecek olan festivalde bu önemli isimlerin yanı sıra pek başarılı grup ve sanatçı da yer alacak. Bunlardan birkaçı; Kygo, A Perfect Circle, French Montana, Kamaiyah. Bu muazzam festivalin biletleri ise çoktan satışa çıktı bile.

https://www.racked.com/2015/4/12/8392755/coachella-style-2015

Son birkaç senedir çok daha popüler hale gelen Coachella müzik festivali, “festival stili” trendinin de merkezlerinden biri haline geldi. Bu festivalde püsküllü kıyafetler, kovboy çizmeleri, parıltılı makyajlar, renkli saçlar ve şık şapkalar ile harika kombinler yapılıyor. Eğer siz de bu festivale gitmeyi düşünüyorsanız festival kombininize karar vermenizde fayda var.

2018 Coachella müzik festivalinin programı şöyle;

http://www.brooklynvegan.com/coachella-2018-lineup-announced/

 

Damla Akar

İstanbul Üniversitesi Radyo Sinema Televizyon Mezunu olsa da gönlünü yazarlığa kaptırmış, büyümeyi kabul etmeyen ve çocuk ruhundan vazgeçmeyen, edebiyata ve müziğe tutkun, aktif bir sosyal medya kullanıcısıdır bizim Damlamız!

No Comments Yet

Leave a Reply