2018-2019 Midi Etek Modası

50’ler mi? 60’lar mı? Tam olarak hangi döneme aittir midi etekler karar vermek zor. Ama onları ortalıkta görmeyeli uzun zaman olmuştur. Geri dönmek için neden bu kadar beklediler bilmiyorum. Bence kendini tekrar edip duran modanın da bizim olduğu kadar gözdesi ki, assolisti bekler gibi, sevgimiz kabardıkça kabarsın diye bizi uzun uzun bekletti. O sebepten sizinle 2018-2019 midi etek modası için bir yazı yazalım istedik.

Başarılı da oldu nitekim. Boyumuz uzun-kısa, kilomuz fazla-eksik demeden hepimiz edindik; birer tane bile değil… Yavaş yavaş da değil sanki biri tüm mağazalara bir gecede midi etekleri yerleştirmiş gibi birden bire çıktılar karşımıza. Renk renk, desen desen… Haliyle seçim yapmak zorlaştı. Baktık ki bu dönem daha çok midi etek giyeceğiz. Bize de gardıroplarımızda midi etek kategorisi açmak düştü.

midi-skirt-gonna-a-ruota-al-ginocchio-1



”Moda dediler aldık, nasıl giyeceğiz biz bunları?” diyenler için birkaç stil önerisinde bulunalım dedik. Romantik görünümleriyle sanki onu giyseniz her şey toz pembe görünecekmiş hissi veren, görünce hemen üstünüzde olması isteği uyandıran bu etekler bir yandan da kullanımı en zor olanlar. Hangisini giydiğinizden çok ne ile giydiğiniz daha önemli aslında. Örneğin kısa boylu bir bayansanız sezonun bir diğer vazgeçilmez üyesi olan crop-toplarla kombinlerseniz boyunuzu daha da kısa göstermekten kaçınmış olursunuz.

midi-skirt-gonna-a-ruota-al-ginocchio-15

Eğer kilo probleminiz varsa üstünüze giyeceğiniz tişörtü, badiyi vs eteğinizin içine sokmalısınız. Hatta gömlek giyecekseniz, gömleğinizin son birkaç düğmesini iliklemeyerek uçlarını eteğinizin tam hizasında bağlayabilirsiniz. Midi etekler genelde aşağılara doğru daha da bollaştığından eteğinizin üstüne bırakacağınız bol bir üst size daha da kilolu bir görünüm yaratacaktır. Midi eteğinizi yine kısa bir ceket ve eteğinizle aynı renklerde bir bot ile kombinlerseniz, bu konsepti serin havalarda da rahatça kullanabilirsiniz.

midi-skirt-gonna-a-ruota-al-ginocchio-6



Sokak stilinin şimdiden kalbine giren midi etekler sayesinde yürürken bir sürü Audrey Hepburnler, Grace Kellyler görmeye alışmalıyız. İster saten olsun ister uçuş uçuş tül isterse de deri olsun her haliyle giyene feminenlik katıyor çünkü. Daha yeni geldiğini söyleyebileceğimiz maskülen kadın silüetinin yerini almaya başladı mı, ne dersiniz?

midi-skirt-gonna-a-ruota-al-ginocchio-18

Mevsimine göre tercihiniz değişecektir mutlaka ama babet seviyorsanız elbette babetlerle de şık durabilecek midi eteklerin en yakışanı ise stilettolar. İster eteğinizle aynı tonda isterseniz tamamen zıt renkte; hiç farketmez. Zarif görünümünüzü güçlendirmek stiyorsanız eteğinizi stilettoyla kombinlemeniz en kolay yol olacaktır.

midi-skirt-gonna-a-ruota-al-ginocchio-12

Gece veya gündüz, casual veya formal her konseptte içiniz rahat bir şekilde kullanabileceğiniz midi eteklerin hangi kullanımı size daha uygun galeriye göz atarken siz karar verin.

[imagebrowser id=266]

Hemen bir adet midi etek edinmek isterseniz fotoğrafa tıklayarak sizin için önerdiğimize göz atabilirsiniz.

2018-2019 Midi Etek Modası için Örnekler

İzlem Küsmen

İzlem, Marmara Üniversitesi İşletme son sınıf öğrencisi olarak aramıza katıldı. Yazı yazmayı, blog tutmayı ve okumayı çok sevdiğinden midir nedir kendisinin yerinin Kadınım Mutluyum safları olduğunu düşünüyor. Siz de öyle düşünüyorsanız İzlem'i takip edin! Google+

1 Comment

Leave a Reply