2017 Yılının En Güzel Nişan Yüzükleri

Nişan yüzüğü modelleri, her yeni trendle çeşitlenmeye devam ediyor. Nişan yüzüğü seçerken hem trendleri göz önünde bulunduruyor hem de zarif bir model arıyorsanız sizin için harika nişan yüzükleri derledik. Son zamanlarda pırlanta tek taş yüzükler geri planda kalırken vintage esintiler barındıran ‘karakterli’ yüzükler çok daha ön planda.

 İşte sizin için seçtiğimiz 2017 yılının en güzel nişan yüzükleri.

Le Vian (Satın Almak İçin Tıklayınız)

Nişan yüzüğünün parıl parıl parlamasını isteyenlere harika bir vintage-modern karışımı. Kare taşı ve tam tur pırlantalarıyla muazzam görünüyor.

Kwiat (Satın Almak İçin Tıklayınız)

Sade, minimal ve bir o kadar da zarif bir nişan yüzüğü seçmek isteyenler için bu damla figürlü ince nişan yüzüğü harika bir seçenek olabilir.

Tiara (Satın Almak İçin Tıklayınız)

Rose gold nişan yüzükleri 2017 yılında oldukça trend. Bu yüzük vintage esintili ve bir o kadar da şık bir model.

Zales (Satın Almak İçin Tıklayınız)

Vintage-modern karışımı yerine tam olarak geleneksel bir yüzük arayışındaysanız bu nişan yüzükleri en ideal seçim olabilir. Hem ince olması hem de rose gold olması ile zarafet saçıyor.

Precious (Satın Almak İçin Tıklayınız)

Alışılmışın dışında nişan yüzükleri arıyorsanız bu mavi yüzüğe bayılacaksınız demektir. Geleneksel çizgilerinin yanı sır mavinin tonuyla modernlik de katılan bu model 2017 nişan yüzükleri trendleri arasında yer alıyor.

Gold Vintage (Satın Almak İçin Tıklayınız)

Nişan yüzüğünde mutlaka altın tercih ediyorsanız bu vintage nişan yüzüğü de tam size göre demektir. Tek taşı ve sarmaşık detayları büyüleyici görünüyor.

Megan Thorne (Satın Almak İçin Tıklayınız)

Bir aile büyüğünden kalma gibi görünen bu nişan yüzükleri 2017’nin en popüler nişan yüzüğü modellerinden biri. Çiçek şeklindeki bu vintage yüzükle evlenme teklif etmeye ne dersiniz?

Enhanced Black (Satın Almak İçin Tıklayınız)

Sıradışı bir nişan yüzüğü arıyorsanız siyah taşlı bu muazzam model harika bir seçenek olabilir.

Diamond Raised (Satın Almak İçin Tıklayınız)

Tek taş modelinden çok da uzaklaşmamak adına bu nişan yüzüğünü tercih edebilirsiniz.

Kobelli (Satın Almak İçin Tıklayınız)

Göz alıcı bir nişan yüzüğü modeli daha.

 

 

 

Damla Akar

İstanbul Üniversitesi Radyo Sinema Televizyon Mezunu olsa da gönlünü yazarlığa kaptırmış, büyümeyi kabul etmeyen ve çocuk ruhundan vazgeçmeyen, edebiyata ve müziğe tutkun, aktif bir sosyal medya kullanıcısıdır bizim Damlamız!

No Comments Yet

Leave a Reply