2014 Güneş Gözlüğü Trendleri

Bayram tatili için planlar yapılmaya başladı bile. Tatilinizi nasıl seversiniz bilmiyorum ama her yaz olduğu gibi bu yaz da gözümüzden eksik olmayan güneş gözlükleriyle geçiyor. Yazın kolye, bileklik, yüzük hatta saat bile sıcakta fazlalık olabiliyor. Ama güneş gözlükleri olmazsa olmaz, birde benim gibi renkli ve hassas gözlere sahipseniz güneş gözlüğü olmadan dışarı adımımızı atamıyoruz. İşte sizin için 2014 Güneş Gözlüğü Trendleri:

Büyük güneş gözlükleri yine çok popüler ama küçük güneş gözlüklerine yavaş yavaş yerini bırakacak gibi duruyor. Yinede büyük gözlükleri sevenler ve vazgeçemeyenler için seçenek çok.

2014 Güneş Gözlüğü Trendleri 2

Bu sene eski zamanlara dönüş olduğunu söylemiştim daha önceki yazılarımda, kedi gözü şeklinde çekik olan gözlükler bu yazın en çok tercih edilen modellerinden. Çok klasik olanlarla birlikte çok modern tarzda tasarlanmış olanları da mevcut.

2014 Güneş Gözlüğü Trendleri 3

2014 Güneş Gözlüğü Trendleri 8

Minimal ve ya değişik bir gözlük arıyorsanız eğer tamamen tahtadan yapılan bu gözlüklere bakmanızı öneririm. Hem farklı çizgisi hemde sadeliği yazın şık olmak için tercih edilebilir.

ilgili yazı2

2014 Güneş Gözlüğü Trendleri 4

Geçen sene hayatımıza giren ve bu senede sık sık gördüğümüz yuvarlak gözlükler nam-ı diğer John Lennon gözlükleri bu yaz da en çok tercih edilen modeller arasında. Yuvarlak yüzlere pek yakışmadığını düşünsem de insanın kendisini nasıl güzel hissediyorsa öyle olması gerektiğini düşündüğüm için kendim de bir tane edindim bu gözlüklerden.

2014 Güneş Gözlüğü Trendleri 9

Klasik sıkıcı güneş gözlüklerinden sıkılanlar için 2014 Güneş Gözlüğü Trendleri tam size göre. Bu sene güneş gözlüklerinde eskiye dönüşle birlikte minimal çizgiler ve modern dokunuşlar kullanılıyor. Size en uygun gözlük belkide aşağıdakilerden bir tanesidir, sayfaya devam etmeyi unutmayın.

2014 Güneş Gözlüğü Trendleri 5

2014 Güneş Gözlüğü Trendleri 6

 

zamansız

2014 Güneş Gözlüğü Trendleri 7

2014 Güneş Gözlüğü Trendleri 10

2014 Güneş Gözlüğü Trendleri 11

2014 Güneş Gözlüğü Trendleri 12

 

ilgili yazi

 

2014 Güneş Gözlüğü Trendleri

Byblos RTW Spring Summer 2014 Milan Fashion Week September 2013

2014 Güneş Gözlüğü Trendleri 15

2014 Güneş Gözlüğü Trendleri 16

Ece X.

Merhaba! Ben Ece, Marmara Üniversitesi İşetme mezunuyum. Deneyimlerimi ve bilgilerimi paylaşmak en büyük tutkum. Yazılı olarak buradan, izlemek isterseniz eğer beni Youtube kanalımdan takip edebilirsiniz. Mutlu Kalın!

1 Comment

Leave a Reply