2013-2014 Sonbahar/Kış Trendleri

Merhabalar,

Yaz aylarını yavaş yavaş geride bırakıyoruz. Havalar soğumaya, kış kendini hafiften hissettirmeye başladı. Yeni bir mevsim de yeni trendler demek biliyorsunuz ki. Mevsim geçişlerinde hepinizin kıyafet seçiminde ne kadar zor anlar yaşadığınızı tahmin edebiliyorum. Çünkü ben de aynı dertten müzdaripim. 🙂 2013-2014 sonbahar/kış trendleri bize çok farklı konbinler yapma imkanı sunuyor. Ama bu sezon her şeyden önemlisi rahatlığımız. Nasıl konbinler yaparsak yapalım çok rahat olacağız.

Ekose 2013-2014 sonbahar/kış sezonunda bomba gibi bir dönüş yapıyor. Pantolonlardan gömleklere, eteklerden sweatshirtlere her parçada ekoseye rastlayacağız. Maskülen konbinlerin bir numaralı parçası olacak. Tabii ki yanında en sık göreceğimiz diğer materyal ise deri olacak. Ceketler, montlar, pantolonlar, şortlar… Deri parçalarınızı ekoselerle dilediğinizce konbinleyebileceksiniz. Maskülen bir tarzdan bahsetmişken postallar, zincirler ve silver aksesuarlardan da bahsetmeden geçemeyeceğim. Salaş, belki biraz kaba fakat bu sezon oldukça trendyler.

Çizgili, erkek takımlarını anımsatan takımlar ve ceketler de sezonun en önemli parçalarından.Altına giyeceğiniz topuklularınızla ya da makosenlerinizle oldukça şık bir görüntü yakalayabilirsiniz. Özellikle iş kadınlarının bu tarzla farklı bir şıklık elde edeceklerinden hiç kuşkum yok.

2013-2014 sonbahar/kış koleksiyonunda öne çıkan diğer bir unsur formayı anımsatan, sayı baskılı; tişört, sweatshirt ve elbiseler. R&B müzik dinleyicilerinin oldukça hoşuna gidecek olan bu tarz çok rahat. Sneakerlarla ve şapkalarla konbinleyebileceğiniz bu parçalar hem sportif hem de şık bir hava katıyor.

Spor parçalarla konbinlenen leopar ve zebra bu sezon da gözlerden kaçmayacak. Özellikle mont, pardesü, manto gibi dış giyim ürünlerinde sıkça rastlayacağız.

2013-2014 sonbahar/kış sezonu yine birçok seçeneği içinde barındıran, eğlenceli bir sezon olacak. Maskülen parçalarla feminen bir görünüm kazanacağımız bu sezonda eminim gözler üzerimizde olacak. Erkek arkadaşlarımız, eşlerimiz dolaplarında aradıkları parçaları bulamazlarsa şaşırmasınlar. Nerede olduğu çok açık çünkü 🙂

Görüşmek üzere…

[imagebrowser id=189]
Gülşah Çiftçi

Kendisi okullu editörümüz. Bugüne kadar hep moda zevkini beğendiğimiz insanları dinledik, izledik, takip ettik. Şimdi karşımızda işin okulunu okumuş bir editörümüz var. Tasarlıyor, dikiyor sonra da giyip modelliğini yapıyor. Kimden mi bahsediyoruz? Başka bir biricik yazarımız olan Gülşah'tan... Google+

No Comments Yet

Leave a Reply