2012 Bahar Makyaj Trendleri Part1

Makeup artistleri bu yıl bahar için eski ve yeninin karışımlarıyla oynadılar. Fütüristik ışıltılı göz makyajı, zamansız doğal tonlar, abartılı dumanlı smoky farlar, kalın kaşlar yine kırmızı ruj. Haydi birlikte trendlere göz atalım.

 

Kırmızı Dizilim

Rujun en ikonik rengi olan kırmızı bu yıl baştan yaratıldı. Defilerdede her tonuyla sıklıkla göreceğimiz kırmızı rujlar zamansızlığın en etkileyici yolu olacak.

Modern Cat Eyes

Linerlar bu sezon geri döndü hatta daha eğlenceli ve yaratıcı varyasyonlarıyla. Bakışlarda harika vurgular yapan eyeliner değişik renkleriylede sezonun favorisi olacak gibi.

Kaşların Gücü

Çarpıcı ve feminen olarak nitelendirebileğimiz kalın kaşlar bir süredir zaten bizlerleydi şimdiyse çerçevelenmiş kaşlar olarak karşımızda. Liv Tyler, Beren Saat gibi ünlülerden de alışık olduğumuz kalın kaş modası baharın trendlerinden.

Abartılı Dumanlı Gözler

Dumanlı göz makyajı fazlasıyla bizlerle.

Sportif Yanaklar

Atletizmden esinlenilen nemli güneşten yanmış görüntülü yanaklar bu bahar bizlerle. Bronz ve şeftali allığın bolca uygulandığı yanaklar  güneşte kalmış etkisi verecek gibi. Bronz şeftali allıklardan edinmek gerek.

No Comments Yet

Leave a Reply